Безкрайно лято

Независимо дали по крайбрежието или в града, емблематичните обувки на Timberland са перфектни за разходка.

Мъжкият модел Tidelands е майсторски изработен от първокласна кожа LWG Silver и приляга идеално на вашите крака. Той се отличава с класическия стил на boat shoes и стабилна мокасинова конструкция, бели каучукови подметки, разработени за различни повърхности.

Този сезон дизайнът на Timberland носи безкрайно лято с широка гама от разнообразни цветове във велур и първокачествена кожа.

Дамският модел Camden Falls се отличава с морски дизайн и се предлага в класически, както и в редица меки женствени нюанси, изработен от първокачествена еластична кожа.

Този сезон моделите на Timberland се открояват със сини цветове, но не изневеряват и на  класическите черно и кафяво.

Обувките Tidelands и Camden Falls включват свръх-дишащи стелки Ortholite® с антимикробна технология за контрол на миризмите, което означава, че могат да се носят без чорапи, независимо от продължителността на пътуването.

Летният деним на Timberland пасва идеално на разходките по плажа в бански костюми.

ТОЙ ги носи вечер с дълга жилетка и панталони, а ТЯ с панталони от шифон и мек пуловер с морски мотиви.

От SS17, обувките Tidelands и Camden Falls се произвеждат с подметки SensorFlex. Те представляват съвременната еволюция на емблематичните обувки- система за комфорт, която осигурява активно омекотяване, постоянна поддръжка и динамична гъвкавост. SensorFlex ™ позволява на потребителите да се чувстват удобно и да вървят с лекота дори и в най-неравномерен, и груб терен.

Това лято вмъква темпото на града,а Timberland предлага усещане за слънце, което блести на лицето ви и едно безкрайно лято.

www.timberland.bg