FRESH BREAK

FRESH BREAK

FRESH BREAK е модерно заведение, развиващо дейността си в сферата на здравословното хранене. За три години успяхме да открием два обекта, намиращи се в идеалния център на София и един в мол Сердика, на приземния етаж, които се радват на популярност и добр

Направеното от нас маркетинг проучване сред нашите клиенти ни дава увереността, че ползата от заведенията на Fresh Break е голяма за хората с висока култура на хранене. Те вече разпознават марката ни като символ на природосъобразно, приготвено на момента, без консерванти и полуфабрикати бързо хранене.

Екипът на FRESH BREAK вярва, че доброто и качествено обслужване е ключът към доверието на клиентите. Идеята на нашето заведение е да предлага пресни и здравословни продукти, приготвени на момента. Във FRESH BREAK може да се насладите на вкуса на над 30 вида салати, над 30 вида сандвичи, над 30 вида суши, над 40 вида плодови и зеленчукови фрешове, както и други свежи и полезни напитки, на домашно приготвени десерти и други кулинарни изкушения.

Ние не използваме конвектомат, защото замразеният хляб губи голяма част от хранителните си качества. Питките за сандвичите, които предлагаме, се доставят всяка сутрин, прясно изпечени, и се бракуват в края на всеки работен ден. Приготвянето на самите сандвичи започва от момента на тяхното поръчване, което отнема от 2 до 5 минути, в зависимост от броя на поръчките. Зеленчуците, сирената и месата, влизащи в съдържанието на сандвичите и салатите, се режат в момента на приготвянето им.

Ние получаваме плодовете и зеленчуците всеки ден, като следим тяхното качество, защото се стараем фрешовете ни да са най-здравословните за Вас, а салатите - да са свежи и вкусни.

Сушито при нас също се приготвя на момента, заради рибните продукти в него. Имаме определени съчетания, но може и Вие да комбинирате Вашите сетове по свой вкус, разбира се с наша помощ.

Контакти