Trends
Какво ново

Нови обекти

Публикувано на 13 Ноември 2019

Нашите нови обекти те очакват. Виж какво още можеш да откриеш в Сердика Център.
Serjent Major 

Френски чар, безупречен вид и определено различен, това е мисията на Sergent Major. Всеки елемент и детайл по дрехата е проектиран и създаден за постигане на безупречен вид, изтънченост и комфорт, за да отговарят на високите изисквания на нашите клиенти и техните деца. Sergent Major работи, за да вдъхнови въображението и мечтите, които са истинските ценности на детството. Открий го на ниво 0.

S.Oliver

S.Oliver е марка, на която винаги можете да разчитате. По отношение на стил, качество, удобство и цена s.Oliver винаги предлага правилното решение. Честен и съобразен с модата приятел и стилен консултант с правилните идеи за всеки повод - s.Oliver изпълнява вашите желания и представя мода за цялото семейство,мода, която отговаря на изискванията на ежедневието, като винаги следи най-новите тенденции.

Марката е неформална, автентична и многостранна. Изглежда модерно, цветно и непринудено. S.Oliver разчита на естествени материали и с любов към детайла непрекъснато предлага прекрасни изненадващи моменти по отношение на завършеност на продукта. Ще я откриеш на ниво 1.
WOW FIX IT

Течни протектори, които ще запазят екрана на мобилното ти устройство от надраскване и счупване. Нова интересна технология на защита, която можеш да откриеш на ниво 0.Ключар и Обущар

Вече можеш да се вълзпозваш от тези две услуги в Сердика Център, ниво -1. Каквото и да ти потрябва - ние сме насреща.