Trends
Какво ново

Нова колекция от магазин Högl

Публикувано на 24 Август 2020

Вдъхновена от 70те..

Безкрайно красиви: Oбувките ROMY се оказват изключително важни за ежедневието със своите хармонични цветове и неподвластен на времето силует, който не бива да липсва в нито един гардероб!


Нео класика: Моделите на HÖGL, вдъхновени от стила на 70-те, се открояват уверено със своята четвартита форма и широка блок пета. Определено една модерна интерпретация на класиката!


Ретрото се завръща: Със своите обувки ROMY в цвят къри HÖGL създават истинска радост от живота в стила на 70-те.


Здраво стъпили на земята: въпреки минималните токчета, балеринките ELODIE отстояват максимална женственост и елегантност.


Класика в нова светлина: Лоуфърите са по-популярни от всякога. С отличаваща се голяма метална катарама и златни нитове, HÖGL дават на своя модел BRIGHT модерен ъпгрейд.


За една релаксираща неделя: С дънки и кецове HÖGL оставят седмицата да завърши небрежно. Техните нови маратонките GUSHY са изработени от жакард с щамповано лого в нюансите камила и тъмнокафяво.  С това привличат вниманието и са подходящ избор за всяка ежедневна визия.


В светлината на прожекторите: Новият ретро модел PROGRESSER от HÖGL е с широка подметка и кожа с метален отблясък. В комбинация с дънки и семпла риза ни докосва до блясъка на рок звезда от 70-те години.

Очакваме Ви в единствения монобранд магазин на HÖGL в България – на ниво 0 в Сердика Център.


Заповядайте!