Trends
Мода

Новата колекция EСЕН 2020 на DiKa вече е тук!

Публикувано на 26 Август 2020

Есенният гардероб през 2020 ще бъде в светли и ярки тонове, вдъхновени от природата. 

Водещите цветове в колекцията  на DiKa са ледено бяло (Icewhite) и синьо Ниагара. Те носят красотата на природните гледки, могат да се носят в totallook  или в контрастни комбинации тип colorblock

Водещи цветове

Леденото бяло е носи красотата и силата на природното явление и е смело предизвикателство към традиционния есенно-зимен гардероб. Цветът е лесен за съчетаване с контрастни или допълващи гамата тонове, както и с ярки графични щампи.

Цветът Ниагара е класическо и същевременно – открояващо се синьо, което носи усещането за лекота и почивка. То прави плавен преход от лятото и морето към живописната есен, навяващо спомен и очакване за запомнящи се преживявания. Кройки и силуети

Саката, роклите и полите следват класическата структурирана линия – запазена марка на Dika, в която прецизните кройки и безупречно изпълнение подчертават красотата на тялото. Моделите са подходящи както за бизнес среда, така и за по-неформални комбинации, при които съчетаваме сакото с дънкови панталони или рокли със свободна, А-образна линия. 
При роклите успоредни шевове извайват силуета, а V-образното деколте носи елегантността на парижкия шик. 
Стилни, открояващи се катарами и декоративни ципове, придават уникален почерк на дрехите в колекцията. Флорални и геометрични принтове се редуват с монохромни ярки десени. За смелите дами една от запомнящите се комбинации ще бъде роклята с цвят Ниагара и едноредното ярко оранжево палто. В палитрата ще откриете още модели в класическо червено, горчица и черно. 
Деним колекцията предлага решения за свободното време, както и за офиса, за динамичната жена, която търси комфорт и стил. 

DiKa предлага разнообразие от модели, както по отношение на цветовете и кройките, така и на материите. 
Естествените материи (вълна, вискоза, райан, памук) се допълват от иновативни синтетични, които са доказали своите качества във всекидневната употреба. В глобален мащаб полиестерът е водещ в състава на корпоративното облекло поради своите практически качества като устойчивост, лесна поддръжка, немачкаемост, както и поради възможността да се рециклира. Така например, линията пуловери С грижа за природата на DiKa е създадена от рециклирани полиестерни влакна, с отлични качества и внимание към природните ресурси.


Облеклата на DiKa са 100% произведени в Европа, с проследим и прозрачен процес – съобразно нормите за трудово законодателство и отговорност към околна среда, ресурси и потребители. 

Заповядайте в магазина ни в Сердика Център, ниво 0, за да видите останалите продукти от колекцията.