Trends
Какво ново

Какво ново?

Публикувано на 14 Септември 2020

Виж новите магазини в Сердика Център
2020 година може да носи и приятни изненади! Доказваме го с впечатляващи премиери на брандове на българския пазар и новооткрити магазини. Имахме достатъчно време да подготвим нашите нови магазини, за да са още по-впечатляващи. Предлагат ти приятна обстановка, перфектно обслужване и опция да пробваш всичко, което ти хареса. Ела на място и се убеди сам/а.
Първата ни спирка е ниво 0 и новият бутик на Nespresso. Ако се чудиш от къде се носи този разкошен аромат, от там е. Новият бутик е идеалното място за страстните почитатели на различни вкусове кафе. Тук ще откриеш всичко нужно, за да получиш пълно удооволствие от тази така любима топла напитка. 
Историята на Nespresso започва с идеята, че всеки може да създаде перфектната чаша еспресо, точно като квалифициран бариста. От създаването си през 1986 г. Nespresso революционизира начина, по който милиони хора се наслаждават на кафето си и оформя глобалната кафе култура. 
Но стига толкова история – заповядай, за да ти демонстрираме на място, в сегашно време, ниво 0.
А също искаме да допълним, че в Nespresso се грижат и за околната среда, в бутика ще откриеш пункт, в който можеш да донесеш използваните капсули за рециклиране. 
А сега се отправяме към ниво -1, за да те разходим набързо из първия в България шоурум на eMAG. Лесно е да пазаруваш онлайн, но друго си е да пипнеш и пробваш, нали така?! Сега можеш да се насладиш на изключително приятна обстановка, да изпробваш широка гама от продукти и да получиш професионална помощ в избора си - само в Сердика Център. 

И накрая, но не по важност - нека да отскочим и до ниво 1, защото нямаме търпение да ти покажем моделите от новата колекция на TATA ITALIA.

Години традиции, опит в областта на дистрибуцията на обувки, страст към света на модата, изучаване на тенденциите и решителност са елементите. Магазинът на TATA ITALIA е пространство, което е създадено за да могат клиентите на марката да изживеят една 360 ° обиколка в модния свят на TATA ITALIA. Концепцията, стилът и дизайнът го правят особено внушителен, елегантен, модерен и запомнящ се магазин. А най-хубавото е, че има страхотни предложения за всеки вкус. Виж за какво говорим.

Тези и още много предложения те очакват в Сердика Център. Заповядай на #safeshopping при нас!