Trends
Какво ново

Pazar

Публикувано на 05 Октомври 2020

Първият концептуален магазин в подкрепа на българските марки
Горди сме да споделим нашият нов проект - PAZAR. Винаги сме се стремяли да предлагаме на нашите посетители новаторска концепция и ексклузивни продукти. Този път нашата насоченост е в подкрепа на българските марки и творци, които да популяризират дейността и произведенията си.
Новият концепцуален магазин е разположен на ниво 0 (до бюро Информация) и през следващите месеци ще ти представя различни продуктови линии на български автори и производители. Имената са доказани и интересни, но трудно могат да бъдат открити на друга физическа локация за дълъг период от време.
Нека все пак да ти споделим и кои са първите четири марки, които можеш да откриеш през октомври ( от 02.10 до 02.11.20).


BRAVE CREATION

Независим бранд за дрехи с печатни илюстрации, който работи с широк кръг от български автори. Предлага богат избор от над 150 оригинални дизайни, отпечатани на премиум тениски и суичъри от органичен памук. По този начин се подпомагат финансово и самите артисти, които получават отчисления от продажбата на всеки продукт с техен дизайн. Brave creation е концепция, в която изкуството и качествените дрехи си подават ръка - за избраните, които имат смелостта да търсят красивото!
CITY COCOON 

Български бранд за натурална и органична козметика, с грижа за здравето към клиентите си. Предлагат качествени продукти с малки партиди, за да гарантират качеството на всеки от продуктите си. Използват възможно най-чисти и естествени съставки. Те са студено пресовани до съвършенство, без да се добавя или отнема абсолютно нищо от суровите органични материали. Техните продукти не се тестват върху животни, не съдържат ГМО, парабени и минерални масла.

В City Cocoon подбират съставките на продуктите си изключително внимателно, така че до нас да достигнат балансирани формули от качествени суровини, които да работят за грижата и здравето на кожата ни.
ТОТЕМ

TOTEM е български бранд за спортни аксесоари.
Подготвили са  колекция бандани - специални с това, че са изцяло българско производство, а всяка лимитирана серия е ръчно отпечатана с авторски илюстрации, ръчно отпечатани с безвредни бои на водна основа. Материите, които използват са ликра и полар са подходящи както за различни видове спорт, така и за ежедневно ползване.BRADABRAT

Български бранд за натурална мъжка козметика за поддръжка на брада. Предлагат богата гама от продукти, които са ръчно направени от високочаствени и естествени съставки. Всички те са специално подбрани, за да подхранват и поддържат космените фоликули и да облекчават сухотата и дразненето. Продуктите, които ще откриеш на нашия PAZAR са масла, балсами, аксесоари и подаръчни сетове.Очакваме те на ниво 0 до бюро Информация! Нека заедно да подкрепим българските брандове и производители.