Trends
Мода

Perfect Match: Badoo x Högl

Публикувано на 16 Октомври 2020

Пазарувай от единия магазин, вземи отстъпка за втория.
Обявяваме старт на проект Perfect Match. В него през следващите месеци ще ти представяме ексклузивни за Сердика Център отстъпки в двойки магазини, които знаем, че са ти любими! Пазаруването е само по себе си вълнуващо, но става още по-приятно, когато върви с комплимент. В нашия случай – с отстъпка!
Даваме ти възможност да направиш своя Perfect Match - да комбинираш по най-добрия начин продукти от новите колекции на марките-участници според своя стил и предпочитания, но в същото време това да става изгодно. В първата перфектно допълваща се двойка, която избрахме за теб, са включени Badoo и Högl. Купи от Badoo или Högl в периода 16 - 25 октомври и получи 10% отстъпка за покупки от другия магазин. Промоцията важи само за тези два магазина! В „опасна близост“ са разположени на ниво 0 при нас.
Искахме да ти покажем и няколко елегантни комбинации, които можеш да направиш с покупки от двете марки, затова поканихме @cvetybaby да се включи със свежи идеи. Влюбени сме в тези визии!

Рокля BadooРиза и панталон Badoo, боти и чанта HöglКостюм Badoo, чанта и обувки HöglРиза и панталон Badoo, обувки и чанта HöglГащеризон Badoo, обувки и чанта Högl
Повече информация и пълните условия ще намериш на Бюро Информация (ниво 0) или тук. Очакваме те!