Trends
Мода

НАЙ-УДОБНАТА ДРЕХА Е…

Публикувано на 16 Октомври 2020

…ПЛЕТИВОТО! 
През настоящия сезон избираме комфорта, без да правим компромис с елегантността. Колекцията от плетива на DiKa e разработена изцяло в нашите фабрики – от нишката, през дизайна на принта, до финалното изделие.
Плетивата в колекция Есен-Зима 20/21 са със съдържание на вълна. Сред тях са
пуловерите с грижа за природата, които са изработени от вълна и рециклирани полиестерни нишки. Те съчетават високо качество с грижа за грижа за околната среда. Сертифицираната технология на E.Miroglio ги прави удобни за носене, лесни за поддръжка и напълно безвредни за кожата. Меки и приятни за носене, с качествата на най-добрата мериносова вълна и без опасност от свиване.
Сред плетените рокли преобладават моделите с оригинални дизайнерски принтове и преливащи цветове. Те са по врата, с дълъг ръкав, деликатно подчертаващи тялото, с дължина над коляното. 
В допълнение към плетените рокли, в магазините, както и онлайн, можете да намерите модели от клинове. Практични и удобни, те са скроени така, че да подчертават фигурата, докато осигуряват пълен комфорт на движение през целия ден. Преимуществата им са:
- комфорт в зоната на талията
- мека, фина текстура за приятен досег с кожата
- лесна поддръжка – перат се на температура до 40°
Мултифункционални, клиновете могат да се съчетават с плетени рокли, овърсайз пуловери, ризи, жилетки и дори – сака. Те са чудесен избор в хоумофис среда, както и за свободното време.

Плетени рокли в красиви мотиви или елегантни пуловери – направете своя избор
тук.