Trends
Какво ново

Есенни бюти предложения

Публикувано на 07 Ноември 2020

7 бюти продукта, които са използвани в последните фотосесии на Сердика Център
В последното ни видео от рубриката Shopping Club, поканихме Алина Манова, професионален гримьор за списания, реклами, фотосесии, в това число и някои от нашите последни кампании. Тя сподели с нас 7 бюти продукта от Сердика Център, които е използвала за тях, и които са подходящи за есенно-зимния сезон.
Спирала е един от важните грим продукти, които Алина препоръчва от нашата кампания с маските, която стартирахме тази година. Както сами можете да се досетите, това е и частта от лицето, която най-добре се вижда. За това е хубаво да акцентираме върху нея.


SEPHORA, ниво 0

Продължаваме с тази част на лицето с предложение за сенки за вежди на Anastasia Beverly Hills.SEPHORA, ниво 0

За устните, Алина ни препоръчва бургундско червено, подчертано с молив за устни в същия нюанс на Make Up For Ever. 


SEPHORA, ниво 0

Спираме да вземем и нещо от голямо значение за нанасянето на грим и това е четката. Алина ни препоръчва да се отбием до The Body Shop. The Body Shop, ниво 0


Не сме пропуснали палитрата, която ни дава толкова много възможности. В последната ни есенна фотосесия, Алина залага на златисти нюанси и много блясък.


Radiant, ниво 1

И на последно място, но не по важност два от ключовите продукта, от които зависи основата на лицето и това са фон-дьо-тенът и коректорът. Алина ни препочва и двата продукта да са на Bobbi Brown.


Delirium, ниво 1

Повече за нейните съвети може да откриеш в рубриката Shopping Club тук