Trends
Мода

Колекцията Dua Lipa и Pepe Jeans за сезон Есен-Зима 2020

Публикувано на 10 Ноември 2020

ни връща в 90-те години на 20-ти век и в началото на новото хилядолетие

Най-новата селекция на Dua ремиксира някои от най-запомнящите се модни хита от миналото. Комбинация на скъсен топ с жилетка, изключително дългите ръкави и големите яки връщат стила от деветдесетте в цялата му слава. Секси и блестящи мини рокли са задължителни, плетените метални дрехи отново са част от колекция, заедно с няколко чувствени артикула от кадифе. В колекцията всеки ще преоткрие фините ивици, сатенените материи и безпогрешно изразеният ретро дизайн, взети направо от най-емблематичните музикални видеоклипове за десетилетието.


Дънковата част на колекцията също е толкова носталгично настроена, с дънки, толкова широки, че ще възродят спомените от тийнейджърските дни. Секси и внушаващият тон продължава под формата на отпускащи челюстите бодита и необикновените гащеризони с уникални силуети. Този сезон ни очаква суров деним в тъмни нюанси, с контрастно бял шев, който беше толкова характерен за деветдесетте години на изминалият век.


Деним кампанията на Dua Lipa и Pepe Jeans колекция Есен-Зима 2020 е пътешествие назад във времето до 70-те години. Вдъхновена от историята на деним, Dua връща отново на мода някои от най-емблематичните стилове от последните десетилетия. Тенденциите идват и си отиват, но дънките винаги ще бъдат основен елемент.

Всеки чифт от денимите се произвежда с помощта на технологията Wiser Wash за намаляване на консумацията на вода и за по-голяма устойчивост от износване.

Колекцията може да откриете в магазин Fusion, Сердика Център, ниво +1. 

Очакваме ви!