Trends
Мода

Ако трябва да добавим само един нов тренд в гардероба си – това е този!

Публикувано на 16 Ноември 2020

Есен - Зима 20/21 ще минат под мотото усещане за кожа!Дрехите от изкуствена кожа са една от големите тенденции на сезон Есен-Зима 2020. Стремежът за отхвърляне на животински продукти по етични причини доведе до това, че алтернативите на кожата придобиха масова популярност в световен мащаб. 
Панталони, рокли, поли и шорти – дизайнерският ни екип се постара да откликне на вашия вкус и предпочитания за щипка рокендрол и дързък блясък във всекидневието. Цветовете, от които можете да избирате, са: черно, маслено зелено, тъмносиньо, бордо и светло бежов еко велур. Те са неутрални, лесни за изграждане на съчетания и ефектни


Предлагаме ви алтернатива на кожата, която е лесна за поддръжка и не остава незабелязана. За постигане на оптимален резултат, съветът ни е да изберете една кожена дреха, която да се превърне в своеобразен акцент на цялостния стайлинг. Ако се чудите как да комбинирате – със сигурност няма да сбъркате, ако добавите елегантна риза, фин пуловер или блуза тип поло. Изчистени черни боти или равни обувки и плътен матов чорапогащник са финалното допълнение. Вашата кожена визия е готова!

Разгледайте и изберете своя модел от магазина ни в Сердика Център, ниво 0. Очакваме ви!