Trends
Какво ново

ЦВЕТЪТ, В КОЙТО ЩЕ СЕ ВЛЮБИТЕ ТАЗИ ПРОЛЕТ!

Публикувано на 12 Февруари 2021

Богат, наситен и зареждащ – цветът, който за секунди ще ни накара да се усмихнем и да засияем!

Цветът е жълта фрезия, защото повече от всякога в тези дни копнеем за оптимизъм, ведро настроение и енергия. Богат, наситен и зареждащ – цветът, който за секунди ще ни накара да се усмихнем и да засияем!
Знаете ли, че добавянето на само един жълт елемент към гардероба, създава впечатлението, че сте го обновили целия! Този малък моден трик е чудесен начин да изглеждаме винаги различни и актуални. Жълта фрезия е обещание за пролет, за слънце и дълги дни, изпълнени с радост. Покана да излезем от еднообразието и да експериментираме – да носим жълто от глава до пети или да го съчетаем в контрастни комбинации с корпоративно синьо или с черно. Включете го като деликатен акцент в костюм на фино райе и добавете най-слънчевата си усмивка!Доказано е, че жълтият цвят предизвиква положителни емоции и спомага за засилването на мозъчната дейност и за подобряването на паметта. Той се свързва с радост, щастие и богатство.
Цветето фрезия е символ на романтична любов, младост, свежест, свобода, а също така – елегантност и изтънченост. Изследвания показват, че ароматът на фрезия намалява стреса. 
Създайте своя любим букет от жълти фрезии за гардероба тук!