Trends
Мода

МЪЖКА КОЛЕКЦИЯ - MIAMI VIBES

Публикувано на 26 Февруари 2021

Miami Vibes, колекцията за мъжко облекло TOMMY HILFIGER пролет 2021, 
се завръща във Флорида и черпи вдъхновение от кънтри клубовете в Палм Бийч и цветната архитектура на Ocean Drive. Основните цветове за марката са комбинирани с пастелна пролетна палитра, напомняща за забележителната архитектура в някои квартали на Маями, в стил Арт Деко. 


Вдъхновена от слънчевия щат и свободното време прекарано на откритоколекцията дава ново определение на плажния дрескод, създавайки съвременен микс между облеклото типично за тенис или голф корта и крайбрежния стил. Цветовата гама е базирана на комбинации изцяло в бяло и разходка из света на пастелните тонове. 



Класически модели като тениски и леки летни пуловери са освежени със стилизиран принт на емблематичното знаме на марката и десен на фино вертикално рае в светло синьо и бяло. Едни от основните елементи в гардероба за Маями – емблематичните поло тениски и ветроходните якета, са преобразени с нови кройки и елементи. 



Високотехнологични иновации като природосъобразната материя BIO COOL, която е създадена от растения и запазва усещането за прохлада, сухота и комфорт. Колекцията придава безгрижност на времето прекарано покрай някой корт или разходката по плажа, дори в присъщата за Маями горещина.