Trends
Мода

КОЛЕКЦИЯ TOMMY JEANS

Публикувано на 05 Март 2021

MIAMI VIBES

Miami Vibes, колекцията TOMMY JEANS на TOMMY HILFIGER за пролет 2021г., обръща поглед към крайбрежните алеи и плажове, отдавайки чест на автентичните улични спортове, които се практикуват именно там. 



Колекцията носи неподправения полъх на South Beach, предавайки едновременно градско и атлетично влияние. Игривите тениски с вдъхновени от баскетбола графики са заимствани от стрийтбол културата в Маями, докато характерния за TOMMY изненадващ дизайн елемент е внесен чрез винтидж принтове, апликации с пайети, детайли типични за работно облекло и нови 3D ефекти. Мекото докосване на плетивата влиза в контраст с по-грубите на вид панталони тип карго, тениските с лента или якетата с качулка. Баскетболните силуети са пресъздадени със смесени деним материали. Нотките на неоново розово, цитрус, лайм и нововъведеният леопардов принт добавят смел щрих към характерната червена, бяла и синя цветова палитра. Неочакван отпечатък с лого се появява на ръкавите, докато color-block комбинациите са преоткрити в свежи и неочаквани съчетания. 


Високотехнологичните иновации позволяват по-устойчиви изработки, включително 100% рециклиран памук и облекла, направени само от един материал. Колекцията TOMMY JEANS за пролет 2021 г. е създадена за слънчевите дни, в които уличният стил е способен да завърта глави и да завладява въображението.