Trends
Мода

Подчертаната талия: най-женствената тенденция на сезона

Публикувано на 11 Март 2021

На практика, подчертаната талия е една от най-устойчивите естетически тенденции, защото никога не излиза напълно от мода. 

През настоящия пролетен сезон тази част от тялото е изведена на преден план, с идеята да бъде подчертана по най-ласкателния за фигурата начин.
Рокли с вградени колани, гащеризони и поли с ефектна талия – вариантите са безбройни. Красиво подчертаване може да се постигне и с панталон с текстилен колан, съчетан с фина блуза.
Подчертаването на талията вълнува дамските и мъжките умове от векове наред. По тази причина се появява корсетът, като средство за постигане на нереално тънка талия. Към днешна дата комфортът взема превес в избора на облекло, като същевременно е напълно възможно да се постигне мечтаният женствен силует тип „пясъчен часовник“.
Независимо, дали носите по-вталени модели или предпочитате свободно падащи кройки, деликатното оформяне в зоната на талията винаги е добър избор. Когато талията е на фокус, ефектът е женствено балансиране на силуета и по-изразени извивки. За по-силно изразен ефект изберете широк колан, плътно следващ линията на талията и рокля (или пола) със силно разкроена долна част. Разликата в обемите ще направи талията още по-фина и малка.
За още идеи и модели – натиснете тук!