Trends
Мода

Време е за нова чанта

Trends
Мода

Време е за нова чанта

Публикувано на 22 Март 2021

„ПРОИЗВЕДЕНО В ИТАЛИЯ“ е едно от най-силните наименования в света, синоним на високо качество, майсторство и дизайн. 

Водени от желанието да ви осигурим най-добрите аксесоари към дрехите на DiKa, отидохме на Апенините. Така, тази пролет ви предлагаме капсулна колекция от чанти, колани и аксесоари, изработени от висококачествена кожа в Италия.Знаете ли, че първият аксесоар, познат на човечеството още от Древността, е чантата! Обект на желание, както и функционална необходимост, тя е ключова част от гардероба.
В колекция Пролет 21 ще откриете разнообразие от класически цветове: черно, кафяво, тъмносиньо, както и бяло и червено. Моделите са с една или две дръжки, малки и големи, с интересни акценти и детайли от кожа или метал.Чантата отдавна е надхвърлила статута на аксесоар-допълнение към облеклото. Тя може да преобрази всяка една визия. За максимален ефект, може да се приложат два подхода:
• Комбиниране на чантата с напълно контрастен цвят дреха. По този начин цялостният стайлинг изглежда динамичен и привлича погледа.
• Комбиниране на чантата с дреха в същия цвят / цветова комбинация. Така се постига един умишлено търсен ефект на координация, който създава усещане за хармония и внимание към всеки детайл.Пролетта е време за ново начало, а защо не – и за нови попълнения в гардероба. Разгледайте още нови аксесоари тук.