Trends
Мода

ЧЕРНО И БЯЛО: КОМБИНАЦИЯТА, КОЯТО ВИНАГИ РАБОТИ

Trends
Мода

ЧЕРНО И БЯЛО: КОМБИНАЦИЯТА, КОЯТО ВИНАГИ РАБОТИ

Публикувано на 06 Април 2021

Защо я обичаме толкова много? 

Черно и бяло - стилната и елегантна цветова комбинация ще бъде една от най-големите модни тенденции и през тази година.

Защо я обичаме толкова много? Черно и бяло е най-лесната формула за стайлинг, който винаги работи, изглежда модерно и е доказано добра инвестиция. На практика, това съчетание никога не излиза от мода и не създава асоциация за анахронизъм.Ако комбинирате различни текстури и материи в тези два цвята, ефектът става още по-елегантен и впечатляващ – например кожа с памук, фино плетиво с вискоза или тенсел и т.н.

Интересен ефект се постига и ако изберете изцяло бяло или черно облекло и разнообразите с аксесоари в другия, контрастен цвят: черен костюм от сако и панталон с бяла кожена чанта, бяло сако с риза и пола и черен колан, слънчеви очила и масивно бижу.

Топлото време традиционно се свързва с ярки цветове и принтове, по тази причина, стилна комбинация в черно и бяло ще се открои още повече и заслужено ще привлече вниманието. Трудно можем да опишем елегантността с думи, но безпогрешно я разпознаваме, когато се окаже пред очите ни. С класическата контрастна бяло-черна комбинация не може да се сбърка, спестява време и лесно може да се освежи с коралово червило и чифт дръзки обувки.Съчетанието черно-бяло изглежда изискано, дръзко, секси и е идеално за най-различни поводи. Вижте още тук.