Trends
Какво ново

Soulmate – новата колекция от TEILOR

Публикувано на 20 Април 2021

в която любовта е част от всяко бижу. Връзката между сродните души е уникална.

Разгледайте нашата колекция и намерете сродна душа за всяко бижу. Комбинирайте различни бижута, играйте с форми и зашеметяващи дизайни. Докоснете се до сърцето си с колекция #soulmate 


Светът принадлежи на жените, които следват мечтите си. Тези, които взаимно се подкрепят, променят възгледите и създават истории, извън бариерите.


Какво е сродната душа?

#Soulmate е човек, който може да бъде до вас завинаги. Това е единственият човек, който ви познава и приема ... Който е повярвал във вас преди някой друг да го направи. Какво означава сродната душа за вас?


Изберете любимите си бижута и комбинирайте различни форми, цветове и дизайн. Загърбете правилата. Пригответе се за приключение.


Сродната душа е като най-добрия приятел, но  повече. Това е единственият човек на света, който те познава по-добре от всеки друг. Това е този, който те прави по-добър човек. Нека Колекция #soulmate Ви вдъхнови. 


Подобрете ежедневието с красиви бижута от нашата Колекция #soulmate. Блестящото злато съставя модерния комплект бижута, състоящ се от прекрасно колие и разкошен чифт обеци. 

Най-добри приятели. Сега и завинаги. Отбележете сродната си душа.

Открийте Колекцията #soulmate е Сердика Център, ниво 0 !