Trends
Какво ново

Великденски уют - предложения за декорация !

Публикувано на 26 Април 2021

Йоанна Павлова ни показва няколко предложения за деликатната и семпла декорация за Великден !
Качествената и стилна украса ще ни служи дълги години без значение дали ще променим интериора на дома ни.
Естествените материали и свежите цветове са нейните фаворити за пролетна и великденска декорация на дома и на празничната трапеза.

Ето и няколко страхотни находки, които можете да откриете в @serdikacenter

Разбира се, подбтахме и някои аксесоари, които ще останат като част от вашия интериор и след празниците. Неща, които ще направят ежедневието ви по- красиво и пролетно, а времето прекарано вкъщи по-приятно.


Бяла купа за салата с дървени прибори и капак. Дървото ще внесе естествен елемент в декорацията на масата ви. В същото време в този сезон наблягаме все по-често на свежите салати, затова трябва да се погрижим и да бъдат красиво
поднесени.
Представям ви и няколко идеи за плата за разядки, които също ще стоят много елeгантно и красиво на празничната трапеза.


Ах, за къде сме без цветята! Този приказен сезон ни предлага толкова красиви цветя като карамфили, лалета, хризантеми и нарциси. Цветята винаги могат да направят дома ни по-уютен.


Тези прекрасни зайчета пък ще направят празника още по-хубав, можете да ги поставите в дневната върху рафт/шкаф, да ги използвате при декорацията на празничната маса или пък да посрещат гостите пред вратата ви.


Малките поставки за яйца са много подходящ и семпъл детайл, който да добавите на празничната трапеза, за да оставите пред всеки гост по едно великденско яйце.


Ако искате да заложите на цялостна декорация във великденски стил, то със сигурност ще харесате тези предложения от @eglishhome. Предлагат се в червено и сиво, съобразени с вкуса на всеки.


Можете да поканите пролетта и с тези страхотни кутии за съхранение в зелено и бяло или да приготвите вкусно празнично ястие в тези прекрасни малки тави.


Десертът пък би изглеждал като истински шедьовър, сервиран в тези прекрасни пролетни чинии.

Заповядайте в Сердика Център и открийте и вашите находки, които ще направят предстоящите празници още по-красиви и уютни!