Trends
Какво ново

Какво ново?

Публикувано на 26 Април 2021

Нови пролетни предложения в Сердика Център

Свободни сме и е време за промяна. За това решихме да ти оправим настроението с нашите нови предложения. Смятаме, че е време да навлезем в "новото нормално" с бодра стъпка и нов гардероб. Доказано е, че всяка придобивка ни носи положителна емоция. За това, хайде на малък safe tour из новостите в Сердика Център.


Zlatna Ribka, Ниво -1

Очакваме те в най-новия магазин Златна Рибка на ниво -1 в Сердика Център. Мястото, което ще те накара да заобичаш косата си повече от всичко. Както казват "раят за косата" и определено не преувеличават. На място ще получиш професионална консултация и безплатна диагностика на скалпа. Тя ще ти помогне да разбереш повече за растежа на косата и състоянието на скалпа си, след което да избереш правилните продукти. Разбира се, не е само това - имаш възможност да се докоснеш до голямо разнообразие луксозни продукти за грижа за косата и кожата на супер професионални марки - Macadamia, LAKME, L’Alga, PHILIP KINGSLEY, NEUMA, Marrakesh, PHYRIS и Kerastase и други. Очакваме те!


Next Children, Ниво -1

Продължаваме разходката на ниво -1 и стигаме до любима марка, детски дрешки на българските майки - Next Children. Съотношението цена-качество, атрактивните модели и разнообразието на размери (за деца от 0 до 10 г.) са само част от нещата, които карат клиентите на марката да се връщат отново и отново.Gelatiamo, Ниво 0 (главен вход)

А сега ти предлагаме да се отбием до новото любимо instagramable място - Gelatiamo. Това е място, което веднага искаш да посетиш по няколко причини: предлага неустоимо вкусен сладолед, който държим да отбележим, че е приготвен с висококачествени италиански продукти, подходящи за малки и големи. Също, държим да допълним, че това е 100% БИО джелато. Приготвено с алкална вода, италиански продукти и БИО мляко. Не свършваме дотук, освен това те очакват истински шедьоври от фабрика за сладки изкушения, приготвени с висококачествени италиански продукти, са черешката на удоволствието в Gelatiamo. Подсказваме ти, че единствено цяла торта от нашите, е по-добра изненада за любим човек от парче торта. И направо те подканваме да опиташ на място!Teilor Fine Jewellery, Ниво 0

Изкушаваме те за идните празнични дни да се отбиеш до нашето ново място за бижута. Тейлър е румънски бранд, който предлага изключително красиви златни бижута, скъпоценни камъни, нежни и изчистени дизайни. Ще откриеш модели подходящи за всеки вкус и предпочитание. Гарантирано ще зарадваш себе си или човекът, на когото решиш да направиш изненада. 


DUKA, Ниво -1

В Duka те очакват страхотни пролетни попълнения в колекцията им Siren. Дори не можем да решим кой цвят ни харесва най-много, защото всички са толкова красиви! Оставяме изборът на теб. И добавяме, че има невероятни красоти за великденска декорация. Предлагаме ти да разгледаш.

BSB, Ниво 0

Какво означава, когато казваме “повече от пролетни” цветове? Прекрасен пример са пастелните нюанси на новите колекции в BSB. Можем да ги носим повече от 1 сезон. Еднакво влюбени сме и в нежните рокли, и в едноцветните ярки костюми. Слагаме ги на първо място в шопинг списъка и стискаме палци за повече празнични поводи да ги носим. Aquamarine, Ниво 1

За финал стъпваме свежо, буквално, в новото ежедневие с готините цветни предложения от Aquamarine на ниво 1. Неустоими са, удобни са, общо взето всичко, от което имаш нужда за този сезон.Тези и още много предложения те очакват в Сердика Център. Заповядай на #safeshopping при нас!