Trends
Какво ново

Какво са празници без подаръци!?

Публикувано на 26 Април 2021

Изненадайте именниците с прекрасни подаръци! Разгледайте специално подготвената селекция от Йоанна Павлова !
Избрахме няколко подаръци за близки, които нямаме търпение да поднесем.
Точно затова ще ви споделим някои от тях, които ще откриете в @serdikacenter.

В @booktrading намерихме много интересни книги, които самите ние бихме купили и за себе си, както и заглавия и автори, които обожаваме и с удоволствие бихме поднесли като подарък. Винаги можете да подарите книга свързана с нечие хоби или страст, тъй като имаме навика често да купуваме книги свързани с нашата работа. А според нас е страхотен жест да получиш нещо, което по-скоро ще те разнообрази.


Нещо друго, което смятаме за много практичен подарък са чашите за път, които винаги могат да ни послужат, а в същото време наистина могат да внесат пролетно настроение в деня ни, ако подберем подобни дизайни.


В @zlatnaribka открихме нов продукт на Philip Kingsley - eластисайзър, който съчетава в себе грижата косата (възстановява и подобрява еластичността и блясъка ѝ) с прекрасни, пролетни аромати и страшно красива опаковка. 


Друга, страхотна идея за подарък са сериите на Dessata, които можете да подберете спрямо типа коса и да комбинирате свежия пролетен дизайн на опаковките с практични четки за коса, в същия красив дизайн.


За мъжете пък брандът Beard Monkey предлага грижа за коса и брада с голямо разнообразие от продукти. Това, което ние избрахме са четири продукта за брада, с които се получи прекрасен подаръчен комплект.


В @lush пък пролетта е навсякъде и цветните им подаръчни комплекти са толкова сладки, с перфектно подбрани продукти. Като този комплект от душ гел, лосион и сапун със страхотен състав и аромати.


Също така можете да подарите пенливка за вана под формата на жасмин с божествен аромат. Една страхотна пролетна закачка, с която да пожелаете повече рекласиращи моменти.


Може би няма нищо по-пролетно от тези маски за лице със свежи плодове и етерични масла. Подарете кутийка свежест!

В Сердика Център ще откриете невероятен подарък за всеки, с повод или без.