Trends
Какво ново

ШОРТИТЕ: ЛЮБИМАТА ДРЕХА НА ЛЯТОТО

Публикувано на 08 Юни 2021

Късите панталони са лятната дреха, която се пренесе смело и гордо от курортите в града и превзе дори офисните пространства. 
DiKa жената се наслаждава на слънчевите лъчи в удобната елегантност на своите нови шорти. Тя избира цветовете според настроението си, а материите – спрямо мястото, на което се намира. Шортите са естественото проявление на нуждата ни за релакс и удобство. Те се появяват за първи път във вида, в който ги познаваме днес, в средата на 19 век, когато мъже започват да ги носят за спортни активности, а добиват масова популярност благодарение на тениса.
Късите панталони са подходящото допълнение върху банските на плажа, непринудено-удобната идея за разходка в парка - заедно с тениска и маратонки или очакваното добрата стилна комбинация със сако.По-късите модели са за предпочитане, защото оптически издължават крака. Могат да се носят със сандали, еспадрили, кецове, балеринки или обувки на ток за по-официално излъчване. По отношение на цветовете: тъмните вталяват оптически силуета. При съчетанието с останалите  дрехи, за постигане на елегантен вид е важно да следваме правилото да комбинираме ярки с ярки и пастелни – с пастелни цветове.Шортите отдавна напуснаха спортните терени и зали, за да заемат трайно модно присъствие в живота ни през топлите дни.
За още идеи – заповядайте в Сердика Център.