Trends
Мода

7 ДНИ – 7 СТАЙЛИНГА

Trends
Мода

7 ДНИ – 7 СТАЙЛИНГА

Публикувано на 01 Юли 2021

Лято е и дългите слънчеви дни примамливо навяват мисли за ваканция и хубави преживявания. 

Иска ни се да имаме максимално време за себе си, приятелите си, всички приятни и любими занимания. И защото всеки миг е безценен, създадохме 7 стайлинга – за всеки ден от седмицата. Така, ще имате още повече време и ще стартирате деня самоуверено и с усмивка. Тези лесни идеи помагат да пестим време и да прилагаме ефикасни стилни идеи.
В селекцията за седмицата включваме рокли, гащеризони, поли и топове, естествени летни материи – лен, коноп, памук, пудрени тонове и ефектни десени. Идеята е да комбинираме удобство и елегантност и да се адаптираме лесно към всяка една ситуация и повод. Цветовата гама е от класическо бяло за лятото, до флорални мотиви и елегантно-непринудено черно. Добавихме леко сако за свежите утрини и дългите вечери на открито, както и за по-изискана визия за формален повод или контекст.


Пробвали ли сте да изчислите колко време ви отнема избирането на дрехи сутрин, преди да излезете? Представете си, че за всеки ден от седмицата имате готови съчетания и започвате деня със стил, лекота и настроение. Подаряваме ви идеята за 7-те стайлинга: по един за всеки ден от седмицата!Планирайте своята стилна седмица в магазин DiKa, Сердика Център, ниво 0!