Trends
Какво ново

Летни Находки

Публикувано на 16 Юли 2021

Намаления + тренди модели = летни находки
В разгара на лятото сме ти подготвили интересни тренди модели, към които няма как да останем безразлични. Готини, смели, цветни. Ние продължаваме да следваме и да ти показваме свежите тенденции на лято 2021, а ти със сигурност ще се влюбиш. Виж за какво говорим!

Първа спирка в розово. Отбихме се до Pandora на ниво 0. От витрината съблазнително ни гледаха новите гривните Signature, които се предлагат в три цвята злато - бяло, жълто и розово. Тази колекция те подканва да заявиш неповторимия си стил. Изисканите бижута от знаковата колекция Pandora Signature са създадени, за да разкриват същността ти. Създай семпла визия с едно впечатляващо бижу или комбинирай различни бижута и метални нюанси, за да покажеш неповторимия си стил. А освен нея, разбира се, ще откриеш и много други летни предложения.

Продължаваме с "жълтата седмица" в GiAnni на ниво -1. Там те очакват освен супер готини и свежи модели с актуални дизайни и качествена изработка - на намаления до -50%.
Отправяме се към Napapijri на ниво 1, защото видяхме едни доста интересни и цветни принтове на новите rainforest-и, както и страхотни намаления на раници, обувки и дрехи. На същото ниво 1, харесахме и няколко наистина страхотни летни находки на Desizo Monni.Daphne на ниво 1 ни привлече с красивите си моряшки комбинации и червено за разкош. Много цвят и приятно настроение ще откриеш в цялата им нова колекция, а някои от нещата вече са в намаление.


Завършваме тази "виртуална разходка" за летни находки с най-подходящата материя за сезона - лен. И ти предлагаме да се отбиеш до Marc О'Polo на ниво 0, защото там намаленията стигат до -50%, а предложенията са повече от неустоими.
P.S. Не забравяй да се насладиш и на едно кафе с "ледена свежест". Има нов изключително съблазнителен вкус на кокос в Nespresso ниво 0 ;)