Trends
Мода

Какво ново в есенния гардероб?

Trends
Мода

Какво ново в есенния гардероб?

Публикувано на 15 Септември 2021

Колекции есен-зима 21' те очакват в Сердика Център
Есента започва да се усеща по връхната дреха, която си взимаш сутрин и не само... Тя вече се настани удобно във витрините на нашите магазини и ни радва с топли и меки материи в земни тонове. Разбира се, ще има цветни аксесоари и акценти, с които да освежиш визията си, както и нестандартни кройки и лого мотиви. Виж за какво говорим в нашия тур из новите колекции в Сердика Център. 

Първото място, на което се спираме, е BSB, ниво 0. В повечето комбинации тук намираме черното като основа за играждане на аутфита. Особено при по-официалните визии. Класическият черен панталон е чудесен избор, върху който може да добавяш както ярки тонове, така и шарени мотиви. В колекцията есен-зима 21' на BSB акценти са турско синьото, зеленото и анималистичният принт. 

Следващото място, на което ще обърнем внимание, е Scandal на ниво 1. Тук разнообразнието от стилове и брандове е голямо. Откриваме класическа малка черна рокля в предложенията от Karl Lagerfeld, както и абсолютно контрастна визия пак при същия бранд, в която акцент са ярките цветове като жълто и розово. Небезизвестната фигура на Карл присъства на повечето тениски, а изображението й е все по-цветно и екстревагантно. В колекциите на Guess и The Kooples пък откриваме animal print, отново в комбинация с черно. 

Ярките нюанси ни посрещат и при Patrizia Pepe на ниво 0. Първото нещо, което ни грабна, е страхотната синя рокля на витрината, но не по-малко привлекателни са и останалите модели. Имаме жестока глам комбинация от червено и синьо, жълти макси рокли, както и някои класически модели при връхните дрехи и палтата за новия сезон.

В Peek&Cloppenburg на ниво 1 се спряхме на перфектните артикули за капсулен гардероб. Изчистени кройки, семпли дизайни, земни тонове и, разбира се, много варианти за тяхното съчетаване. Брандът е SET.

Няма как да пропуснем и градското излъчване, а най-много предложения за новия сезон откриваме в магазин Collective на ниво 0. Там ни очакват най-новите попълнения на добре познати urban брандове. При тях главно място заемат големите лога, монограмите, както и интересните щампи. Наблюдаваме и една оувърсайз вълна, която дава възможност на дамите и господата да си разменят дрехите в гардероба. Особено за този по-градски и освободен стил.
И за финал нещo ICONIC - синьо, червено и бяло. Брандът е Tommy Hilfiger, а колекцията е must have за сезона. Емблематични и винаги разпознаваеми модели, които се превръщат в класика. Искаме да обърнем специално внимание на пуловерите. Наистина си залсужават!Нашите есенни предложения едва сега започват, така че остани на линия за още новости и интересни трендове. А ако искаш да си "в крак" с всичко случващо се около Сердика Център, може да ни последваш в Instagram.