Trends
Какво ново

Тенденции при обувките

Trends
Какво ново

Тенденции при обувките

Публикувано на 15 Септември 2021

Какви обувки да изберем за новия сезон есен-зима 21'?
Започваме новия сезон смело напред. Буквално. Тенденциите при обувките са изключително смели и екстревагантни. Ако се чудиш на какъв аксесоар да заложиш, за да си в крак с есента, то определено трябва да е чифт нови обувки. И веднага ти казваме защо - грубите 90-тарски платформи са в стихията си и тази година, ярките цветове при стилето обувките също. Сникърсите придобиват все по-чудати форми, а пък бляскавите кристали и веригите вече имат съвсем друго предназначение. Виж какво имаме предвид.

Отправяме се на разходка в Humanic на ниво 1, където е трудно да се спрем само на един чифт обувки. Тук ще обърнем внимание на тежките и големи платформи, кубинките и завръщането на гумените ботуши. Само че по-тренди отвсякога.

При Hogl на ниво 0, имаме доста интересни детайли, на иначе по-класически модели. Определено тази тенденция ни допада, тъй като дава на класическата обувка, съвсем нова визия. Веригата се използва за красив 70-тарски детайл, а блестящите камъни добавят глам ефект на всяка официална обувка на ток. Една от тенденциите, която наблюдаваме този сезон е завръщането на животинския принт, което също е красив акцент и при обувките. Разбира се, ако не прекаляваме с него :)


Във Fan Point Concept на ниво 0 се спряхме на сникърсите. При тях и този сезон комбинациите са всевъзможни, а най-много ни допада това, че брандовете експериментират с все повече цветове. И при тези модели се наблюдава издигната и по-груба подметка, но пък това дава и по-голяма стабилност на обувката и определено опция да се съчетава по много различни начини.Блясък, стил и женственост пък откриваме в TATA Italia на ниво 1. С италиански финес ни посрещат стилето обувките от витрината в най-различни ярки цветове. А пък сандалите с кристали са просто must have за всеки официален повод.

И за финал минахме през Musette на ниво 0, за да се уверим, че правилно сме уловили новите тенденции. Там ще отркиеш повечето от предложенията, които изброихме по-горе.Остани "в крак" с всички новости в Сердика Център, като ни последваш в Instagram.