Trends
Мода

Топ 3 аксесоара за есента

Trends
Мода

Топ 3 аксесоара за есента

Публикувано на 15 Септември 2021

Задължителните бижута този сезон
Ключовият елемент към добре стилизиран аутфит е в правилно подбраните аксесоари. Неслучайно казват, че аксесоарите завършват визията и могат да я променят тотално. Имаме топ 3 предложения, които ще откриеш в Сердика Център. И които си заслужава да притежаваш за новия сезон есен-зима 21'.

Започваме с часовника. Не е нужно да споменаваме, че този аксесоар от години е сред вечните класики и всеки един fashionista трябва да притежава поне един. Подбрахме 3 модела, които ще откриеш в Giulian на ниво 0. Те са подходящи както за ежеднeвните аутфити, така и за по-официални поводи. Часовникът никога не излиза от мода.


Следващият тренд, който наблюдаваме този сезон, е посветен на нежните и семпли бижута. Класически модели, които остават винаги на мода и лесно могат да се съчетават с всичко. Един от любимите ни похвати напоследък е носенето на няколко колиета наведнъж. Ето и предложенията, които имаме от Invoke на ниво 1.
За по-смелите любители на аксесоарите представяме и новата колекция на SWAROVSKI. Идеята: twist, mix, combine. Нещо, което в последно време се превръща в супер тренд сред големите дизайнери на бижута. Да имаш няколко ключови бижута, които се съчетават лесно и интересно помежду си. Като за всеки аутфит и повод можеш да имаш различна комбинация. При Сваровски имаме популярните за сезона цветове, както и огромни красиви кристали, които ще придадат перфектен завършек на всеки аутфит. Предлагаме ти да пробваш на място в магазина сред много варианти.

 Не забравяй да ни последваш в Instagram за още свежи предложения и модни тенденции.