Trends
Какво ново

Как да съчетаваме черно и бяло?

Trends
Какво ново

Как да съчетаваме черно и бяло?

Публикувано на 05 Октомври 2021

Черно и бяло е класическа комбинация от цветове
която никога няма да излезе от мода. Това е емблематична цветова схема. От видяното на модния подиум стана ясно, че това е най-елегантната тенденция за есента на 2021. Двата цвята се съчетават без усилие и това винаги дава отличен резултат.  


ИГРА НА КОНТРАСТИ

Черно и бяло е отличен избор за офиса, непринудена идея за свободното време и шик подход за вечерно излизане. Това е универсалната цветова схема, с която не може да сбъркате, а вариантите за експериментиране с материи и кройки са безбройни. Двата цвята заедно са символ на класика, като същевременно – винаги изглеждат модерно и актуално.

Контрастната комбинация може да е между двата цвята, а може и да включва контрастни принтове: райе, геометрични форми, флорални мотиви. Вертикалните райета издължават оптически силуета, а цветните принтове придават нотка романтика на визията.

Ще се изненадате, но комбинацията между тези два контрастни цвята привлича вниманието много по-силно, отколкото ярките тонове!

Бяло около лицето подмладява и освежава, както и подчертава летния тен. Елегантна бяла риза може да освежи по неповторим начин черния тоалет. А гардеробът е незавършен, ако в него не присъства класическо черно сако.
Изберете своето съчетание от Сердика Център, ниво 0!