Trends
Какво ново

Плетивата, от които се нуждаете

Trends
Какво ново

Плетивата, от които се нуждаете

Публикувано на 04 Ноември 2021

Есента е сезонът на плетивата. 
Това са дрехите, които свързваме с думите комфорт и мекота, с уют и топлина в студеното време. Плетивата в колекция Есен 21 на DiKa съчетават удобство с елегантност и са адаптирани към хибридния начин на живот, към корпоративната и хоум офис среда. Материите обгръщат тялото, подчертавайки неговите извивки или давайки свобода на движението при някои по-свободни модели. Топ и жилетка в комплект или съчетание от различни цветове и десени – изборът е ваш.

Цветовете са черно, синьо, горчица, слънчево жълто, беж, както и геометрични принтове и индийски мотиви. Вълна, памук и вискоза се допълват от рециклирани полиестерни нишки в облекла, произведени с грижа за природата.Освен класически пуловери, топове, жилетки и рокли, тази година ще откриете елегантни плетени шапки, шалове с отвори за ръцете, които се превръщат в стилни наметки, както  и овърсайз пончо в красив флорален принт.

Създайте своята неповторима визия, обединена от усещането за удобство и естетика. Според модната прогноза е време за стоплим гардероба.

Посрещнете сезона на плетивата сега!