Trends
Мода

Новата колекция Пролет/Лято 2022 на Badoo!

Trends
Мода

Новата колекция Пролет/Лято 2022 на Badoo!

Публикувано на 08 Април 2022

Създадената за тези сезони дизайнерска линия на Badoo е една от най-креативните създавани някога. 
Промяната на сезоните, винаги е катарзисен момент, който носи със себе си една от най-класическите загадки за всички времена и за всяка жена: „Какво ще носим през идващите пролет и лято?“. За нас е огромно предизвикателство да Ви представим новата ни колекция Пролет/Лято 2022.Създадената за тези сезони дизайнерска линия на Badoo е една от най-креативните създавани някога. С тази колекция дизайнерите на бранда са  категорични, че ще задоволят и най-високите изисквания на красивите жени с различните си модни решения.


Черно-белите цветове са за тези, които се възхищават на сила и елегантноста.

Добре дошли в (модната) джунгла, носейки провокативни принтове с анималистичен десен. Проявете страстта си изваждайки на показ „животинския рев“.

Искате да се откроявате в тълпата заложете на спокойните, пастелни тонове на марката Badoo. Нюанси на лилавото, пясъчни цветове, цвят на розова фрезия, от слънчево жълто до огнено оранжево.Принтовете със слънчогледи ще Ви отнесат в безкрайните полета на лятно вдъхновение.
Когато говорим за стил нека напомним, че високата талия на панталоните и полите се връщат към модата.По отношение на дължината на поли и рокли, има различни вариации, въпреки че има малко предимство на midi.Качеството на тъканите е отговарящо на сезона- те са леки и понякога прозрачни. Свикнете да носите вискоза, висококачествен памук, лен и жакард, както в офиса, така и на вечерни партита и девни матинета. Предложения от прозрачни тъкани, ресни, дантели - всичко това има право на живот през настоящото лято. 


Задоволихме ли Вашето любопитство -  какво са ни приготвили модните дизайнери за пролетта и лятото?

С колекцията Пролет/Лято 2022 на модния бранд Badoo, ще се откроявате с Вашето луксозно присъствие навсякъде !