Trends
Мода

„Светло бъдеще“ – новият талисман Pandora за UNICEF, който свети на тъмно!

Trends
Мода

„Светло бъдеще“ – новият талисман Pandora за UNICEF, който свети на тъмно!

Публикувано на 20 Май 2022

Новият талисман на Pandora за UNICEF е тук! Бижуто е част от световната кампания на бижутерийния гигант и Детския фонд на Обединените нации в подкрепа на деца в нужда!
Новият талисман на Pandora за UNICEF е тук! Бижуто е част от световната кампания на бижутерийния гигант и Детския фонд на Обединените нации в подкрепа на деца в нужда, които да развият своя потенциал. 15 евро от цената на всеки продаден талисман „Светло бъдеще“ в периода 7 април – 7 юли, ще бъдат дарени на програмите на UNICEF, насочени към децата и младите хора в областта на образованието и равенството между половете. 


И през 2022 г. Pandora подкрепя UNICEF в добилата световна популярност съвместна кампания под надслов „Талисмани, които променят света“, която има за цел да подпомага деца в нужда да развият потенциала си. Новият ръчно завръшен талисман Pandora за UNICEF е под формата на електрическа крушка и носи красноречивата символика „Светло бъдеще“. Бижуто е изработено от стерлингово сребро, фини кубични цирконии и специално флуоресцентно стъкло в бледосин цвят, което свети на тъмно. Фино допълнение към нежната висулка е гравюрата „Find your light“, която също извиква положителни емоции, подтиквайки ни да открием светлината вътре в себе си.Чрез „Светло бъдеще“ Pandora отправя послание за по-добро бъдеще, изпълнено със знания и светлина. Едновременно с това и отбелязва радостта от възможността толкова много млади хора по Земното кълбо да развият потенциала си, като се учат и реализират кариерно благодарение на програмите на UNICEF, които бижутерийната марка подкрепя.Дарявайки 6,2 млн. щ.д. на UNICEF чрез „Талисмани, които променят света“ и други инициативи, Pandora и любителите на бижутата й са допринесли за развитието на 17 млн. момичета и момчета по целия свят през последните няколко години. Сред каузите са комуникационни тренинги на преподаватели в Гватемала, които чрез специални технологии са успяли да преодолеят бариери в образованието в страната по време на пандемията. Също обучения на учители по физическо възпитание в Китай, които са помогнали на 336 000 ученици в 500 провинциални училища да се развиват като спортисти. Други 120 000 ученици и 6000 преподаватели в азиатската страна са получили по-добра реализация чрез програмите на UNICEF, подпомагани от Pandora. В Непал средствата от тези програми са допринесли за придобиването на квалификация и умения сред уязвими деца и подрастващи, които впоследствие са помогнали и за промяна към по-добро в цели общности в района.
Благодарение на съвместната си кампания с UNICEF Pandora дава възможност на своите фенове да продължават да изразяват подкрепата си за младежите по целия свят. За всеки талисман Pandora за UNICEF „Светло бъдеще “, продаден между 7 април и 7 юли 2022 г. Pandora ще дари 15 евро на програмите на UNICEF, насочени към децата и младите хора в области като образование, равенство между половете, осведоменост по отношение на правата, личностно развитие и гражданска ангажираност.

Открийте „талисманите, които променят света“ в магазин Pandora!