Trends
Мода

Почивка на море или в града?

Trends
Мода

Почивка на море или в града?

Публикувано на 08 Юни 2022

Морето или градът?

Ето, че времето за почивките и дългите уикенди настъпи. Независимо дали ще изберете морския бряг, планината или туризъм в града, тук ще намерите всичко за елегантно бягство от всекидневието. Дните извън офиса, топлото време и липсата на график със задачи вдъхновяват за време за себе си и нови стилни експерименти. Макси рокли, гащеризони, презрамки, шорти и много бяло, с което да подчертаем целунатата от слънцето кожа. Лен, памук, вискоза – материите приятели на тялото в горещите летни дни. Към тях прибавяме и коноп – материята, която по естествен път, като филтър, предпазва от UV лъчите на слънцето. 

Обувките са удобни за дълги разходки из уличките на новия град или по красивите плажни алеи – сникерси или чехли допълват с лекота летния стайлинг. Където и да отивате, изберете дрехи, които ви осигуряват максимален комфорт и същевременно – ви карат да се чувствате красиви! Към бялото можете да прибавите светлосиньо, беж, екрю, каки, както и някой любим принт за разнообразие. Всички тези цветове са благодатни за комбиниране и изглеждат много стилно по ненатрапчив начин.
Изберете леки, ефирни модели, нежни цветове, естествени материи и всичко, което напомня за красотата на лятото. Коя е вашата лятна дестинация?