Trends
Мода

Stradivarius #STREETCORE с Gigi Vives

Trends
Мода

Stradivarius #STREETCORE с Gigi Vives

Публикувано на 27 Септември 2022

Безкрайни начини за комбиниране на блейзъри тази есен
СЕПТЕМВРИ 2022 – Stradivarius представя #Streetcore, специална акция, в която марката показва новите тенденции, които ще се носят през следващия сезон с помощта на различни създатели на съдържание. Премиерата му беше с инфлуенсъра Амака Енем, а тази седмица главният герой е създателят на съдържанието и стилистът Джиджи Вивес, който открива стиловите ключове за носене на блейзъри във всеки повод.

Streetcore е името, дадено на стила, който се носи по улиците, и тази есен той ще бъде представен в баланс между костюми и ежедневно облекло, доказвайки, че шивашките дрехи могат да се носят и извън офиса.

Джиджи Вивес, наполовина испанска и наполовина датска инфлуенсърка и стилистка, е любителка на XXL блейзъри и в своя #Streetcore тя демонстрира хиляди начини да носите и комбинирате това базово облекло и да го адаптирате към всякакви ситуации. Джиджи е запалена по модата и ако някой знае за блейзъри, това е тя. Нейните тоалети интегрират тази ключова част, налична в различни кройки, текстури и цветове. Блейзъри на райета в комбинация с долнище на анцуг и ватирани чанти; двуредни блейзъри, които са съчетани с карго на ивици и шапка за създаване на по-небрежен външен вид; или блейзъри с ефект на кожа, които се комбинират с рокли от същата материя, за да се постигне вечен цялостен външен вид, който може да се носи за офиса или след работа.