Trends
Какво ново

DIKA: Време е за пуловери!

Trends
Какво ново

DIKA: Време е за пуловери!

Публикувано на 01 Декември 2022

DIKA: Време е за пуловери!

Краят на годината е времето, което предразполага за много стилистични комбинации и експерименти. Ниските температури предизвикват креативността, носенето на пластове, съчетаване на материи и текстури. Към задължителните вълнени палта и високи ботуши се присъединяват пуловерите – една от най-важните и неизменни дрехи в сезонния гардероб. Те отиват на клинове, дънки, костюми и поли от еко-кожа.
През 2022г. на фокус са обемните, овърсайз модели, които се балансират с тесни панталони и поли за хармоничен силует. В колекцията на
DiKа присъстват и по-класически, вталени модели фини плетива, които допълват с лекота бизнес облеклата. Оригинални принтове, смели цветови комбинации и красиви едноцветни модели присъстват в богата гама от плетива на марката.

Най-благодатното време за носене на пуловери определено е сега! Те са топлата прегръдка за зимните температури. Пуловери с тематични принтове, меки и пухкави текстури, овърсайз силуети, ярки и смели цветове. Зимният гардероб обича пуловерите, а вие?