Публикувано на 15 Декември 2022

Разгледайте какво предлагат TOP марките на Amo la vita! 

Запознайте се с марките, които предлага Amo la vita!

Venchi

Венки стартира преди много време, всъщност през 1878. Всички шоколади и бонбони са здравословни, произведени с биосъставки, много любов и старание: „С пожелание за по-приятен и по-сладък живот“.

Създадените рецепти са толкова успешни, че след няколко години на пазара се появява „Нугатин“, сладкиш с пиемонтски лешници, нарязани, карамелизирани и покрити от екстра тъмен шоколад. Нека ви запознаем с безспорната звезда: вкусният лешник от Пиемонт! Лешникът е всеобщо признат, като най-добрият сорт в света. Той е специален със своите ползи за здравето и невероятната си сладост, вкус и аромат след препичане.

Шамфъстъкът е  част от шоколадите на Венки. Той е ключова съставка на сицилианските сладкиши. В същото време е без холестерол, богат на фибри, витамини и минерали, като калций, фосфор и магнезий.

Днес Венки печели международно признание -  с повече от 350 шоколадови рецепти познати в повече от 70 страни, в мегаполиси като Лондон, Хонг Конг, Дубай и Ню Йорк и с най-големия шоколадов водопад за всички времена.


 
Venchi – бонбони chocoviar crème brule експлозия от крем карамел на @venchi1878. Не можеш да го подминеш, като огледалото.

Желание, вкус и емоция, неустоимо изживяване. За да усетите магията на Venchi посетете магазина на Амо Ла Вита ет. -1

Loison – Занаятчийската пекарна е изкуство на времето. Любовта към добрия неподправен вкус, дава живот на продукти с древни вкусове и богата история. Насладете се на невероятно вкусно панетоне!