Trends
Какво ново

DIKA: Колекция PRE-SPRING ’23 вече е тук!

Trends
Какво ново

DIKA: Колекция PRE-SPRING ’23 вече е тук!

Публикувано на 16 Декември 2022

Колекция PRE-SPRING ’23 вече е тук!

Това е колекцията за жената с много лица. Тя живее на високи обороти, съчетавайки професионален и личен живот, но и знае кога да направи пауза, да отдели време за себе си и да се наслади на момента тук и сега.

С тези първи модели обръщаме поглед към 2023 година. Идните месеци ще бъдат посветени на баланса между перфектната кройка и материята, която най-добре подчертава силуета. С усет към най-малкия детайл, колекцията съчетава класически силуети и актуални тенденции. Сред материите са открояват памук, район, вискоза.

Цветовете на тази пред-пролетна колекция са класически: червено, бяло и черно, допълнени от геометрични и флорални принтове, както и лурексови нишки – за дискретен сребрист и златен блясък. Ще ги намерите в елегантни трикотажни топове, както и в стилните костюми и рокли от памучен туид. Цветове, които никога не излизат от мода и кройки, които ласкаят фигурата. Pre-spring ’23 e за жената, която очарова и се оставя да бъде очарована: уверена, интелигентна и енергична. Жената, която открива красотата и магията на неочакваното!