Trends
Какво ново

DIKA: Колекция ПРОЛЕТ 2023 вече е тук!

Trends
Какво ново

DIKA: Колекция ПРОЛЕТ 2023 вече е тук!

Публикувано на 16 Януари 2023

Колекция ПРОЛЕТ 2023 вече е тук!

Нов прочит на бизнес облеклото и вдъхновение за специалните поводи през годината са акцентите в предложенията на DiKa. Водещите цветове в колекцията са лавандулово сиво и пролетно зелено.

Колекцията е отражение на новия стил на обличане в бизнес среда – силуети, които се адаптират лесно към всeки един момент от деня, безупречни кройки и гарантирано удобство във всяка ситуация. Костюми от памучен туид, рокли и блузи в разноцветни принтове, внасят пролетно настроение в гардероба. Костюмите с панталони утвърждават своята силна позиция и през този сезон, а колекцията поднася шлифери в класически цветове, които придават елегантен завършек на всеки стайлинг.

Дизайнерският екип на DiKa създава хибридни облекла за работа и свободно време, в унисон с активния начин на живот на съвременната жена.
Пролетта на 2023г. се откроява с плеяда от красиви рокли, създадени за специалните поводи през годината – сватби, официални събития, балове и пътувания. Материите са висококачествени, прецизно подбрани, за да гарантират комфорт на тялото, свобода на движение и оптимална поддръжка. В допълнение към водещите цветове, гамата на колекцията включва още: червено, бяло, тъмносиньо, черно, жълто, зелено, оранж, кралско синьо, пудрено бежово и небесносиньо.