Trends
Мода

ВСИЧКИ ИСКАТ ТЕЗИ 5 MUST-HAVES!

Trends
Мода

ВСИЧКИ ИСКАТ ТЕЗИ 5 MUST-HAVES!

Публикувано на 11 Май 2023

Всяка от нас има списък с мечтани попълнения към перфектния гардероб – този, който ни служи безотказно във всеки един момент.

MUST-HAVE : нещо ново, което всеки иска да има.

Всяка от нас има списък с мечтани попълнения към перфектния гардероб – този, който ни служи безотказно във всеки един момент и помага да бъдем най-добрата версия на себе си. Нашият екип подготви списък с актуални с must-have артикули, които да добавите към гардероба си и да се насладите на предстоящите дни с много стил и настроение!

ТОП 5 MUST-HAVES:

  •         Бяло сако с безупречна кройка – за да бъде до вас в прохладните утрини и вечери в града или на морския бряг. То е лесно за комбиниране и моментално придава елегантност дори и на по-неформалната визия.
  •         Елегантен гащеризон - дрехата, с която стайлингът е готов от самосебе си! Подобно на роклите, гащеризонът е удобно решение за забързания ритъм на всекидневието.
  •         Кожена чанта в светъл цвят – тя е стилен, функционален и актуален помощник във всекидневието на всяка една от нас.
  •         Рокля с флорален мотив - за този тип дреха важи максимата “колкото повече – толкова повече”! При нея е важно да заложите на качествената материя и да допълните с най-красивата си усмивка.
  •         Тениска с послание - като тази с най-известния балкон на света, превърнал се в сцена на любовта между Ромео и Жулиета!

Вижте още от новата колекция тук!