Trends
Мода

СЕЗОН В ЦВЕТЯ

Trends
Мода

СЕЗОН В ЦВЕТЯ

Публикувано на 25 Май 2023

Женствени, деликатни, ярки, подходящи за носене – това са само част от причините флоралните принтове да бъдат винаги актуални и на водещи позиции в тенденциите за сезона.

Подиумите на модните седмици утвърдиха флоралните мотиви като абсолютен must-have, като през 2023 те стават по-ярки, по-графични, с по-големи цветни форми.
На практика, флоралните принтове никога не излизат от мода, защото носят много силен положителен заряд, красиви са и лесно се вписват в гардероба. Допълнение към тях са
монохромни шалове, сака, поли и панталони. Ако търсите по-романтична и мека визия, може да изберете пастелни тонове и по-минималистичен цветен десен. Съответно, за по-силен и видим ефект, заложете на слънчеви цветове, по-големи флорални щампи и ярки аксесоари. Модата присъства в живота ни, за да създава настроение, самоувереност, да подчертава индивидуалността и да допълва посланията, които отправяме към околния свят.

Когато става дума за цветята на сезона, дали ще бъде рокля, шорти или тениска, цялостен стайлинг или просто акцент – изборът е ваш! Вижте още от новата колекция.