Trends
Какво ново

НОВАТА КОЛЕКЦИЯ ВЕЧЕ Е ТУК!

Trends
Какво ново

НОВАТА КОЛЕКЦИЯ ВЕЧЕ Е ТУК!

Публикувано на 17 Юли 2023

С два водещи цвята: нефритено зелено и червена охра, предстоящият сезон ще бъде цветен и вълнуващ! 

В тези цветове са решени класическите костюми от две части на DiKa, като са разчупени с оригинални подходи при изработката на реверите.
Динамичната и активна жена винаги е в центъра на вдъхновението при създаването на колекциите на
DiKa. На фокус са етапите от нейното всекидневие, от всички роли и превъплъщения, през които минава, от ситуациите, в които е поставена. По традиция, есенната колекция винаги е свързана със завръщането към активния корпоративен живот. То е съпътствано от нови предизвикателства, без да пренебрегва изискания делови стил, който дава много възможности за подчертаване на индивидуалния стил на всяка дама. В синхрон със съвременния начин на живот, колекцията включва редица модели облекла от деним и фино трико, които са в casual стил – комфортни, практични, непринудени и същевременно – елегантни и лесни за комбиниране.
В последните години дизайнерският екип на
DiKa се стреми да следва ритъма на жените и да им предлага облекла, адаптирани към всяка ситуация – бизнес среща, пътуване в командировка, кратка почивка, свободно време, хибриден начин на работа.

Колекция ЕСЕН ‘23 включва още модели в горчица, черно, наситено тъмносиньо, каре и флорален принт. Със своите облекла DiKa прави елегантен преход от модния подиум към офиса, като предлага най-актуалните тенденции, адаптирани към гардероба на деловата жена. Вижте колекцията тук.