Trends
Мода

Черно & Бяло - вечната елегантност в съвременната мода

Trends
Мода

Черно & Бяло - вечната елегантност в съвременната мода

Публикувано на 11 Септември 2023

Черно & Бяло  - непреходният тандем, се завръща триумфално на модната сцена по нов и освежаващ начин. 

Бялото е в палитра от нюанси – от искрящо, до екрю, а черното – наситено и контрастно.

В колекция ЕСЕН ’23 комбинацията изпъква с неочаквани кройки: сака без ръкави, байкър якета, дълги елегантни шалове с ресни и поли до средата на прасеца с открояващи се десени. Класическите бели ризи, черни панталони, както и блузи с якичка, допълват възможностите за безброй комбинации.

Сакото без ръкави е изискано и универсално – качества, които го правят подходящо за редица поводи. То е отличен избор – както са официални събития, така и като акцент, който облагородява по-неформалното облекло.

Якетата тип „biker винаги са били сред любимците на модата. Те умело допълват стилни бели дрехи, създавайки красив контраст.

Сатенираните шалове с ресни са ново попълнение в асортимента на DiKa. Те привличат погледа и се привличат в елегантно допълнение на облеклото.

Открояващите се принтове са запазена марка във всяка колекция. Те са прецизно проектирани и създадени, за да приковат вниманието, да изразят индивидуалността и креативността на дамата, която ги носи. Полата с дължина до средата на прасеца е есенното попълнение към черно-белия стил в гардероба.

Вижте още от колекцията тук.