Trends
Мода

H&M Fall 2023: Едно романтично модно пътешествие

Trends
Мода

H&M Fall 2023: Едно романтично модно пътешествие

Публикувано на 14 Септември 2023

За есенната колекция на H&M барокът среща романтични, пищни силуети, смесващи се с изкуствени кожени визии и деним, вдъхновени от края на 90-те год

Изразени рамене, тесни талии и удължени линии се отличават сред костюми, дълги рокли и красиви блузи. Леки материи, дантела и перли преобразяват всеки модел, а неутралната цветова палитра от черни, сребърни, земни и почти бели тонове запазват линията изтънчена. Колекцията ще бъде налична от 14 септември в магазините и онлайн на hm.com.

Пътешествието на колекцията на H&M за есен 2023 обхваща романтизма на бароковата епоха, но е здраво вкоренено тук и сега с модерни елементи.

Красиви костюми и клинове контрастират с обема на разрошените подгъви на воалите, обемните блузи и широките дънки.Прозрачността е от ключово значение, предизвиквайки чувствен дух и използвайки детайлите на бельото по нов начин. Поставена срещу елегантна изкуствена кожа или декоративни детайли, визията е едновременно ежедневна и различна. 

„Основният ни източник на вдъхновение произлиза от визуално зашеметяващи филми. Колекцията е стилен микс от исторически препратки, но е здраво вкоренена тук и сега с модерни елементи. Това е нашата съвременна интерпретация на романтизма“, казва Eliana Masgalos, концептуален дизайнер в H&M.

Ключовите модели са костюмите, дългите рокли, макси дънковите поли и красивите блузи. Женствените детайли като перли, панделки и волани са съпоставени с шипове и тежки метални аксесоари и обувки. Ежедневните ботуши в колекцията заземяват романтизма заедно с дънките и суитчърите, които придават градски елемент към визиите.