Trends
Мода

БЕЖОВОТО Е НОВОТО ЧЕРНО

Trends
Мода

БЕЖОВОТО Е НОВОТО ЧЕРНО

Публикувано на 21 Септември 2023

През този сезон бежовото категорично се утвърди като новото черно. 

Този светъл и неутрален тон превзе света на модата, красейки улици, офисни пространства и бляскавите подиуми. Бежовото, често асоциирано с термини като класика, непреходност и изискана естетика, се превърна в предпочитаният избор на модните ентусиасти.

Независимо дали искате да създадете елегантен totallook в бежово или да го миксирате с контрастни цветове – като черно и карамелено, бежовото предлага широк набор от възможности и може с лекота да се трансформира от неформално в официално облекло.

Totallook в бежово
Носенето на бежово от глава до пети, в различни нюанси на цвета, допринася за създаването на непринудено стилен аутфит. Този монохромен моден подход поставя акцент върху цвета и подчертава неговото елегантно и изискано излъчване.

Комбинация с контрастни цветове
Ако искате да добавите динамика към вашето бежово съчетание, помислете за комбинация с контрастни цветове - като черно или карамел. Неутралната природа на бежовото го прави идеално за експериментиране със смели аксесоари или наслояване с по-тъмни или по-топли нюанси.

Бежови принтове
Включването на бежово в привличащи вниманието щампи може да бъде забавен и стилен начин да претворите тази тенденция. Независимо дали става въпрос за геометричен или абстрактен принт, бежовото служи като отличен основен цвят за визуалната композиция и внася нотка изтънченост във вашия външен вид.

Бежовото определено е новото черно! Вижте още от колекцията тук.