Trends
Какво ново

DiKa представя лимитирана колекция арт шалове по картини на Краси Тодоров

Trends
Какво ново

DiKa представя лимитирана колекция арт шалове по картини на Краси Тодоров

Публикувано на 20 Октомври 2023

Когато бизнесът и професионалният опит се срещнат с изкуството, се раждат проекти като този. 

Колекцията от шалове-картини е под мотото DiKaforart, Artforyou. В нея са включени 15 избрани произведения, дело на художника Краси Тодоров.

Носете изкуство на своето рамо и създавайте настроение всеки ден, когато избирате облеклото си!

Шаловете-картини разказват истории и са придружени от кратка анотация за вдъхновението, родило дадената творба. С тази колекция DiKa прави връзка между модата и изкуството, като разширява гамата от предложения за съвременната делова жена.

Шаловете са в няколко удобни за стилизиране размери и са изработени от висококачествен район или от вискоза с коприна. Те идват в специално изработени луксозни картонени кутии и са придружени от номериран сертификат за ватентичност, както и от метален ринг за допълнителни стилови комбинации.

Колекцията е заснета с участието на очарователната Ромина Андонова, Мис България, модел и ТВ водещ, а зад обектива е Костадин Кръстев-Коко.
Лимитираната колекция е в продажба във физическита магазини на
DiKa, както и онлайн на www.dika.bg.

За Краси Тодоров

Краси Тодоров е художник-изследовател на N-мерността, автор на редица технологични разработки и ноу-хау, създател на оригинална философия за съвременното съзнание и изкуство. Създава картини, графики, скулптури и акварели в класически и актуални модерни техники, често в комбинации между тях. Художник със самостоятелни изложби, две от които постоянни в РИМ-Враца и РАМ-Пловдив, както и участник в над 50 международни акварелни и други форуми на изкуството. Негови творби са собственост на колекционери и музеи от 5-те континента и са отличени с множество международни награди. Главен консултант на Фондация „Международно акварелно общество – България“, както и на събитията, които организира Фондацията. Ръководител на национални и международни проекти в сферата на културата и образованието.