Trends
Мода

Сезонът на палтата

Trends
Мода

Сезонът на палтата

Публикувано на 26 Октомври 2023

Палтото е един от най-стратегическите избори в гардероба.

Палтото е един от най-стратегическите избори в гардероба. То е сред от най-важните инвестиции този сезон – за да пази от студа и за да даде завършеност на облеклото. През есента и зимата връхната дреха е с основен принос за елегантния вид и излъчване, за подчертаване на стила и постигане на изискана визия.

Качествена материя, правилна кройка, красив цвят – това се ключовите елементи, на които е добре да се обърне специално внимание при избора на палто.

Цветовите предложения за есента са предимно монохромни – класически тонове в бежовата гама, както и ярки варианти в зелено и фуксия. Силуетите са тип халат, структурирани, с двуредно закопчаване, леко овърсайз кройка или вталени едноредни модели. При повечето модели е налично високо съдържание на вълна. Палтата с вложен ръчен труд – handmade – запазиха своята позиция като любими на клиентите и този сезон също присъстват в колекцията.  
Новост за Есен ’23 е, че при покупката на палто от настоящата колекция, получавате подарък: стилен калъф и брандирана закачалка
DiKa