Trends
The Season

The Season RE:Shape

Публикувано на 14 Април 2020

Имаме удоволствието да ти представим един великолепен брой на The Season, който създадохме преди обявяването на извънредно положение, с който да навлезем заедно в топлите месеци на годината с малко повече добро настроение и позитивни мисли.

Списанието, на което посветихме пролет-лято 2020 с много любов и внимание към съдържанието, този път е в дигитален формат. Мисията ни е всеки сезон да създаваме качествен продукт, който да представи най-актуалното от модния свят и не само. Въпреки че няма да видиш на хартия своето любимо списание, ние ще го поднесем (съвсем в унисон с темите в него) изцяло онлайн.

Започваме с прекрасната Диляна Попова, която ни носи усещане за пролетни дни и ни разказва за начина, по който възпитава сина си да се грижи за природата.

В този брой сме на гости в дома на винаги стилната Елена Филипчева, която има елегантни предложения за това, как да освежим нашия интериор, а серията ни блицинтервюта е в компанията на Мария Игнатова, Деси Стоянова и Нана Гладуиш. Програмният директор на Дарик Радио – Косьо Вълков, споделя детските си мечти, а неговият колега и приятел Драго Симеонов е домакин на специалния обяд в Сердика Център, на който Саша Безуханова и Маги Малеева проведоха сериозния разговор за опазването на околната среда, влиянието на климатичните промени върху живота ни и това, което всеки от нас може да направи, за да спаси планетата. Вдъхновяваме се от музи като Стела Маккартни, говорим си за must-have този сезон и загатваме, че те очакват много модни вдъхновения от Антония Йорданова.