Неделна чуднотека през декемвриТрадицията повелява всяка неделя от месеца да бъде посветена на най-малките.
Специално за тях, между 11:00 и 12:00 часа,Wonder Party представя различни детски спектакли. Ето и програмата за месец декември:

 • 02 декември– Приказка за буквичките

  Царете на приказките, по забавен и атрактивен начин разказват историята на едно Слонче, което непрекъснато разрушава приказката си. То не иска да се учи да чете, а само да си играе. С помощта на Царете на приказките, обаче, Слончето разбира, че да си главен герой е отговорност, и че трябва да бъдеш грамотен, за да се грижиш добре за приказката си! Едно музикално представление, което активно включва и участието на публиката! 

 • 09 декември – Вълшебна Коледа

  Забавна музикална програма с Дядо Коледа- вълшебник и най-малкото му джудже кученцето Чарли. Музика и фокуси с асистентката Снежанка.

 • 16 декември – Коледна какафония 

  Дни преди да настъпи Коледа, джуджетата работят неуморно, за да изпълнят всяко едно желание на децата. Но една от тях, Сърдитка, отказва да работи и си тръгва под предтекст, че децата вече са все по-непослушни и искат все по-големи и сложни играчки. Извън пределите на работилницата тя се среща с Бандитко – бившо Главно джудже на дядо Коледа. 

  Планът му е да превърне всички деца в негова зомби-армия, като по този начин ще си отмъсти на дядо Коледа, задето го е прокудил от фабриката си. А Сърдитка е перфектният съучастник, който може да го вкара отново в работилницата на дядо Коледа. 

  Дали ще планът му ще проработи, ще разберем заедно!

 • 23 декември – Коледни неволи

  Интерактивно представление с участието на деца от публиката, които ще се запознаят с коледните български обичаи под формата на игри.

 • 30 декември - Джуджеска игротекаПарти с аниматорите от екипа на Wonder Party - за забава голяма се готви и надрада сладка си вземи.

Заповядайте, входът е свободен!