Подаръчни ваучери
Подаръчни ваучери

Подаръчен ваучер

Купи подаръчен ваучер – изпълнява желания в над 130 магазина.

Подари възможността получателят на ваучера сам да избере своя подарък – така подаръкът ти е винаги в целта! Групирай различните номинали, за да получиш желаната стойност. Предлагаме ти 3 опаковки, от които може да избереш най-подходящата според повода, за който искаш да подариш ваучер!

Дизайн:

Стойност:

100 лв.
50 лв.
20 лв.

Количество:

-

1 бр.

+
Добави в кошницата

Ще добавите в количката си 1 бр. ваучер на стойност 20 лв.

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ОНЛАЙН ПОРЪЧКИ НА ПОДАРЪЧНИ ВАУЧЕРИ

ДЕФИНИЦИИ:

Сайта е съвкупност от интернет страници, с обща заглавна интернет страница, която се зарежда в браузъра, при изписване на електронния адрес www.voucher.serdikacenter.bg

Ваучер - документ на хартиен носител, издаван от Доставчика на Купувачите, в удостоверение на това, че последните са сключили договор за продажба от разстояние на ваучер, с който може да се закупи стока, предлагана от магазините, посочени в чл. 12 от настоящите Общи условия

Купувач – физическо или юридическо лице, което е закупило ваучер чрез Сайта.

Доставчик - „Непи Проджект Уан“ ЕООД

Договор от разстояние e всеки договор, сключен между Доставчика и Купувача като част от организирана система за продажби от разстояние без едновременното физическо присъствие на Доставчика и Купувача, чрез изключителното използване на едно или повече средства за комуникация от разстояние до сключването на договора, включително в момента на сключване на договора.

„Договор за продажба” е договор за продажба от разстояние на Ваучери, сключен между Доставчика и Клиента посредством Сайта в съответствие с настоящите Общи условия.

 1. Oбщи разпоредби
  Следните условия се отнасят до всички поръчки, направени от Купувачи на подаръчни ваучери на уеб страницата www.voucher.serdikacenter.bg , собственост на „Непи Проджект Уан“ ЕООД,.
 2. Информация за Доставчика
  „Непи Проджект Уан“ ЕООД Седалище: бул. „Ситняково“ 48, ет. 3, София 1505, България ЕИК: 204490849 Имейл: maria.yotova@nepirockcastle.com Телефон: +359 2 495 21 21
 3. Общи положения
  3.1. С настоящите общи условия се дефинират взаимоотношенията между Доставчика – „Непи Проджект Уан“ ЕООД и Купувачите на подаръчни ваучери, предлагани на САЙТА, при покупка чрез средство за комуникация от разстояние, без физически контакт между страните.
  3.2. САЙТЪТ предоставя възможност за покупка – бързо и удобно, на избрани от Купувача подаръчни ваучери, които ще бъдат доставени до посочен от него адрес в страната. Пазаруването чрез САЙТА не изисква регистрация.
  3.3. Доставчикът си запазва правото по всяко време да изменя, по своя преценка, настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ. Изменените ОБЩИ УСЛОВИЯ влизат незабавно в сила и стават задължителни за Купувача от момента на публикуването им на САЙТА.
  3.4. Използването на услугите на САЙТА може да бъде извършвано единствено за лични/нетърговски цели. Използването на услугите за всякакви други цели, няма да бъдат обвързващи за Доставчика, нито последиците от това.
  3.5. Поръчки могат да бъдат правени само от лица, навършили 18 години, които не са поставени под запрещение и които са посочили адрес за доставка в Република България.
 4. Авторски права
  Съдържанието в САЙТА – информация, данни, ресурси, услуги, текст, снимков материал и други – e собственост на „Непи Проджект Уан“ ЕООД и е защитено с авторски права. Нито една част от този САЙТ не може да бъде възпроизвеждана под никаква форма, с каквато и да е цел и в каквато и да е медия или компютърна среда без изричното писмено съгласие на „Непи Проджект Уан“ ЕООД. Всяко нерегламентирано използване на съдържанието ще се тълкува като нарушение на Закона за авторското право и сродните му права, Закона за марките и географските означения и другите приложими действащи закони.
 5. Цени и разходи за доставки
  5.1. Номиналната стойност, фигурираща на подаръчните ваучери на САЙТА е стойността, която Купувачът дължи за избраният от него подаръчен ваучер. Отделно от цената на ваучерите се начисляват разходите за доставка на заявен от Купувача адрес.
  5.2. Стойността на доставката не е включена в цената на стоката. Същата се начислява допълнително към сумата на покупката и е посочена във финалната калкулация на Вашата поръчка.
  5.3. Крайната цена на доставка се посочва при завършване на поръчката. Стандартната такса за доставка е 6,90 лв. При поръчка на подаръчни ваучери на стойност на и над 100 лв. доставката е безплатна.
 6. Доставка
  6.1. Доставката на територията на България се извършва чрез куриерска фирма СПИДИ (Speedy).
  6.2. Изпращането на поръчка отнема от 1 до 2 работни дни, а доставката на територията на България, се осъществява на следващия работен ден с Експресна куриерска услуга, в случай, че поръчката е направена до 16:00 ч., а ако е направена по-късно, поръчката се обработва на следващия работен ден. ***В период на официални празници (Коледа, Великден и т.н.) сроковете за изпращане и доставка варират между 2 и 7 работни дни!
  6.3. Населени места, които са със специален режим на доставка от СПИДИ са в отклонение от горепосочените условия. Същите могат да бъдат проверени на официалния сайт на куриерската фирма.
  6.4. Потребителят получава SMS в деня на доставката, в който е упомената товарителницата и сумата, която трябва да заплати. В случай, че куриерът не открие лицето за доставка на посочения адрес, се свързва с него на посочения телефон, за да бъдат уточнени нов ден и час за доставка. „Непи Проджект Уан“ ЕООД не може да гарантира доставка в същия ден, в случай, че вече веднъж сте били посетени. Пълните условия за доставка, https://serdikacenter.bg/voucher
 7. Отказ от Договора за продажба
  7.1. Купувачът има право да се откаже от Договора за продажба в 14-дневен срок, считано от датата на доставка от СПИДИ, при условие, че Ваучерът не е използван за покупка на стоки в някои от магазините, посочени в чл. 12 от настоящите Общи условия. За да упражни правото на отказ Купувачът следва да се свърже с Доставчика на телефон +359 2 495 21 21 или по имейл на: maria.yotova@nepirockcastle.com или martina.lekova@nepirockcastle.com. При отказ от Договора за продажба Купувачът заплаща разходите за връщане на Ваучера до адреса на Доставчика.
  7.2. Koгaтo Купувачът e yпpaжнил пpaвoтo cи нa oтĸaз oт Договора за продажба, Доставчикът възcтaнoвявa вcичĸи cyми равни на стойността на закупените подаръчни ваучери, пoлyчeни oт Купувача, нe пo-ĸъcнo oт 14 дни, cчитaнo oт дaтaтa, нa ĸoятo e бил yвeдoмeн зa peшeниeтo нa Купувача дa ce oтĸaжe oт договора. Рaзxoдитe зa дocтaвĸa обратно до адреса на Доставчика са за сметка на Купувача.
 8. Начин на плащане
  - При покупка от Информация, може да заплатиш в брой или с карта. При извършване на плащане с карта, можете да използвате своите Visa, MasterCard и Maestro карти. - При покупка от сайта, плащането може да бъде направено чрез:
     • Наложен платеж в момента на доставка
        • Трябва да платите в брой на представителя на куриерската служба. За да улесните процесът, Ви препоръчваме да имате в наличност точната сума пари.
        • При доставка, плащането може да бъде осъществено и с карта чрез пос терминал – в офис на Спиди или ако куриера разполага с такъв.
        • Ако доставката е заявена до автомат АПС на Спиди, плащането може да бъде осъществено само с карта, чрез пос терминала на самия СПИДИ автомат.
     • Банково плащане през онлайн платформата на myPos при правенето на поръчката:
        Вие извършвате плащането на момента при процеса на поръчване като попълвате данните на своята карта.
        Данни, които клиентът трябва да попълни при плащане с карта: Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя).
 9. Конфиденциалност и защита на личните данни
  9.1. Всички личните данни, а именно: име, адрес за доставка, телефон за връзка, имейл адрес, ще бъдат използвани единствено във връзка с покупката и доставката на подаръчни ваучери от САЙТА и няма да бъдат предоставяни на трети лица. Разкриване е възможно единствено в случаите, когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, упълномощени със закон да изискват и събират информация, съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред.
  9.2. Доставчикът може да използва събраната статистическа информация за посещаемост на САЙТА, за да изготви вътрешни статистики за целите на маркетинговите си кампании.
  9.3. С приемането на настоящите Общи условия, ПОТРЕБИТЕЛЯТ се съгласява с обработването на личните му данни.
  9.4. С ползването на САЙТА, Купувачът приема употребата на “бисквитки” от наша страна, които ни помагат да ви предоставим възможно най-добрата според нас услуга. Политиката на Доставчика относно „бисквитките“ може да бъде намерена тук: https://serdikacenter.bg/about/14
  9.5. Купувачът има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до „Непи Проджект Уан“ ЕООД на следния адрес или e-mail за контакти Protection@nepirockcastle.com , посочен в Политиката ни за поверителност, която може да бъде намерена тук: https://serdikacenter.bg/about/13

 10. Условия за пазаруване от САЙТА
  10.1. За да пазарувате от САЙТА не се нуждаете от регистрация. Необходимо е само да посочите валидни данни в изискуемите от наша страна форми за фактуриране и доставка.
  10.2. Можете да поръчате стоки и като юридическо лице, като за издаването на фактура, моля отбележете в полето „желая да получа фактура“ и моля да се свържете допълнително с нас на +359 2 495 21 21, за да я издадем.
  10.3. За да получи правото да извършва валидни поръчки за закупуване на предлаганите в САЙТА стоки, Купувачът трябва:
     • Да е попълнил вярно полетата с лични данни и данни за доставка, намираща се на САЙТА. При попълване на електронните форми Купувачът е длъжен да предостави пълни и верни данни относно самоличността си и другите изискуеми от електронните форми данни.
     • Купувачът гарантира, че данните, които предоставя, са верни, пълни и точни. В случай, че Купувачът предостави неверни, непълни или неточни данни, Доставчикът не носи отговорност за неточно изпълнение на направената поръчка.
 11. Изпълнение на поръчката
  11.1. С натискането на бутон, указващ изрично „Съгласен съм с Общите условия” разположен на уебсайтa www.voucherserdikacenter.bg се счита, че Вие приемате и сте съгласни с настоящите Общи условия.
  11.2. Поръчка на стока не може да бъде извършено, без предварително приемане на настоящите общи условия, което се извършва по указания по-горе начин – чрез натискане на бутон „Съгласен съм с Общите условия”.
  11.3. Можете да поръчате избраните стоки, като ги добавите в количката и натиснете бутона “Поръчай”. На страницата за поръчката попълнете Вашите данни: Имена, адрес за доставка и адрес за фактуриране, телефон за връзка, имейл адрес;
  11.4. След като попълните Вашите данни, изпратете поръчката и ще получите имейл с потвърждение.
  11.5. С натискане на бутон, указващ изрично „ПОКУПКА”, се счита, че поръчката е направена.
  11.6. Връщането на съобщение от доставчика, потвърждаващо приетата заявка за покупка има само информативен характер.
  ВНИМАНИЕ! Ако не е върнато съобщение от Доставчика, потвърждаващо извършената покупка, това означава, че поръчката не е стигнала до него и не е приета за изпълнение. В този случай се изисква да се свържете с администраторите на САЙТА, чрез имейл до Nadejda.georgieva@nepirockcastle.com или на телефон +359 2 495 21 21. 11.7. Поръчки се обработват от екипа на САЙТА в работни дните (от понеделник до петък, с изключение на официалните неработни дни) от 9:00 ч. до 18:00 ч. Всички поръчки, подадени извън този период се обработват на следващия работен ден. 11.7. Поръчки заявени и приети след 16:00 ч. се обработват до 18:00 ч. на следващия работен ден.
 12. Магазини
  Купувачът може да използва закупените чрез Сайта Ваучери само в следните магазини, разположени на територията на Търговски Център „Сердика център“, с адрес гр. София, бул. „Ситняково“ 48.
  Посочените по-долу магазини приемат Ваучери на номинална стойност, на стойност по-ниска или по-висока от номиналната. Когато покупката е на стойност по-ниска от номиналната, разликата не се възстановява и ресто няма да бъде върнато. В случай, че стойността на покупката е по-висока от номиналната, остатъка от стойността се доплаща допълнително. В случай, че стойността на покупката е по-висока от номиналната, остатъка от стойността се доплаща.
  Срокът на валидност на всеки ваучер е една година от датата на закупуването му, която е посочена върху ваучера. Без тази дата ваучерът е невалиден. Срокът на валидност не се удължава.
  Приемат се само валидни Ваучери (които не са повредени, разкъсани, фалшифицирани или изтекли).

Подаръци, винаги по мярка!

Подаръчните ваучери са налични за покупка на Бюро Информация /ниво 0/ и онлайн тук на сайта voucher.serdikacenter.bg

Подаръчните ваучери са налични за покупка на Клиентска информация /ниво 0/ с възможност за избор между три стойности - 20 лв., 50 лв. или 100 лв.

Магазините, включени в услугата, приемат Ваучери на номинална стойност, на стойност по-ниска или по-висока от номиналната:

 • Когато покупката е на стойност по-ниска от номиналната, разликата не се възстановява и ресто няма да бъде върнато. В случай, че стойността на покупката е по-висока от номиналната, остатъка от стойността се доплаща допълнително.
 • В случай, че стойността на покупката е по-висока от номиналната, остатъка от стойността се доплаща.
 • Срокът на валидност на всеки ваучер е една година от датата на закупуването му, която е посочена върху ваучера. Без тази дата ваучерът е невалиден. Срокът на валидност не се удължава.
 • Приемат се само валидни Ваучери (които не са повредени, разкъсани, фалшифицирани или изтекли).

Повече информация можете да получите на Клиентска информация в Сердика Център и на телефон: 02/ 495 21 21

* Сердика Център не носи отговорност за повредени, загубени или откраднати подаръчни ваучери. Повредени/загубени или откраднати ваучери не се преиздават или възстановяват. Рекламации, касаещи стойността на продадените ваучери се приемат от служители на Сердика Център само в момента на покупко-продажбата.

1

 • 100 грама сладки

A

 • Amigo Fashion
 • Andrews/
 • Angelina Peacock
 • ART-93
 • Asics

B

 • B Fashion
 • Bebevista
 • Bianca
 • Bigotti
 • Bijoux Trendy
 • Booktrading
 • BSB
 • Burger King

C

 • Carducci
 • Casio
 • Camper
 • Catty
 • Collective
 • Contrabanda

D

 • Daphne
 • Deichmann
 • Desiqual
 • DiKa
 • dm
 • Douglas
 • Dream Kitchen

Е

 • Elisabetta Franchi
 • English Home
 • Estil

F

 • Fan Point Concept
 • Furla
 • Fusion

G

 • GiAnni
 • Giulian
 • Guess
 • Grand Optics
 • G-Star Raw

H

 • H&M
 • Hippoland
 • Home Detail
 • Högl
 • Humanic

I

 • Invoke
 • Intersport
 • Iris Studio

J

 • Jeff de Bruges

K

 • K&K
 • Kiara

L

 • Lilly
 • L'Occitane
 • Lucy Fashion
 • Lush

M

 • Marc O'Polo
 • Marella
 • Marlboro Classics
 • Miniso
 • Mobile accessories & services
 • MONNI
 • Musette

N

 • Napapijri
 • New Yorker
 • Nike
 • Nikol

O

 • Ola
 • Okaidi
 • Opticlasa
 • Ozone Live

P

 • Palmers
 • Pandora
 • Parfois
 • Patrizia Pepe
 • Pause Jeans
 • Pet Net
 • Phone Exchange
 • Pinko
 • PNG
 • Polaroid
 • Premium

R

 • Radiant
 • Replay
 • Remindart

S

 • Salamander
 • Samsonite
 • Scandal
 • Scotch&Soda
 • SEPHORA
 • Seoul Cosmetics
 • Silver Court
 • SXY JEWELLERY
 • Subra
 • Swarovski

T

 • Tavex
 • Technopolis
 • TEILOR
 • Tendenz
 • Teodor/
 • The North Face
 • Timberland
 • Timeland
 • Tom Tailor
 • Tommy Hilfiger
 • The Body Shop
 • Twin Set

U

 • U.S. Polo Assn.

V

 • Vision Express
 • Vinello

W

 • WMF

Y

 • YOPS
 • Yves Rocher

Z

 • Za Za
 • ZLATARNA CELJE
 • Zeiss Vision Center

O

 • Обича ме, не ме обича

Доставка

На територията на България доставките се извършват единствено от фирма СПИДИ.

Доставките се извършват до домашен или служебен адрес на клиента, до офис на Спиди или автомат, на територията на България, на лица на възраст над 18 години.

Стандартен период на доставка е 24 часа, от направената поръчка.

Ако поръчката бъде направена до 16:00ч., то тя ще бъде обработена и изпратена в същия ден. Съответно клиента ще я получи на следващия ден.

Ако поръчката бъде направена след 16:00ч. тя ще бъде обработена и изпратена на следващия ден, тогава клиента ще я получи в срок от 24ч от взимането на пратката от куриера.

Изключение прави, поръчки направени в петък до 16:00ч, ще бъдат получени в първия работен ден, т.е. понеделник.

НЕУСПЕШЕН ОПИТ ЗА ДОСТАВКА

Ако куриерът не успее да достави Вашата пратка, ще опита отново. Ако и вторият опит е неуспешен, за кратко пратката ще остане в склада на куриерската фирма и след това автоматично ще бъде върната към Сердика Център.

Начини на плащане

 1. При покупка от Информация, може да заплатиш в брой или с карта. При извършване на плащане с карта, можете да използвате своите Visa, MasterCard и Maestro карти.
 2. При покупка от сайта, плащането може да бъде направено чрез:
  • Наложен платеж в момента на доставка
   • Трябва да платите в брой на представителя на куриерската служба. За да улесните процесът, Ви препоръчваме да имате в наличност точната сума пари.
   • При доставка, плащането може да бъде осъществено и с карта чрез пос терминал – в офис на Спиди или ако куриера разполага с такъв.
   • Ако доставката е заявена до автомат АПС на Спиди, плащането може да бъде осъществено само с карта, чрез пос терминала на самия СПИДИ автомат.
  • Банково плащане през онлайн платформата на myPos при правенето на поръчката:
   • Вие извършвате плащането на момента при процеса на поръчване като попълвате данните на своята карта.
   • Данни, които клиентът трябва да попълни при плащане с карта: Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя)

Корпоративни поръчки

За корпоративни поръчки: молим, обърнетe се към maria.yotova@nepirockcastle.com или martina.lekova@nepirockcastle.com

Често задавани въпроси

Защо да избера подаръчен ваучер?

За да подариш незабравимо шопинг изживяване на своите близки, приятели, колеги, бизнес партньори. Нека се почувстват специални, като получат възможността сами да си изберат перфектния подарък, винаги по мярка.

До къде изпращаме?

Доставките се извършват до домашен или служебен адрес на клиента, до офис на Спиди или автомат, на територията на България, на лица на възраст над 18 години.

Кой ще достави моя пратка?

На територията на България доставките се извършват единствено от фирма СПИДИ.

Какви са разходите за доставка при пазаруване онлайн?

Номиналната стойност, фигурираща на подаръчните ваучери на САЙТА е стойността, която Купувачът дължи за избраният от него подаръчен ваучер. Отделно от цената на ваучерите се начисляват разходите за доставка до заявен от Купувача адрес.

Стойността на доставката не е включена в цената на стоката. Същата се начислява допълнително към сумата на покупката и е посочена във финалната калкулация на Вашата поръчка.

Цената на доставка се посочва при завършване на поръчката. Стандартната такса за доставка е 6,90 лв. При поръчка на подаръчни ваучери на стойност на и над 100 лв. доставката е безплатна

Колко време отнема доставката?

Стандартен период на доставка е 24 часа, от направената поръчка.

Ако поръчката бъде направена до 16:00ч., то тя ще бъде обработена и изпратена в същия ден. Съответно клиента ще я получи на следващия ден.

Ако поръчката бъде направена след 16:00ч. тя ще бъде обработена и изпратена на следващия ден, тогава клиента ще я получи в срок от 24ч от взимането на пратката от куриера.

Изключение прави, поръчки направени в петък до 16:00ч, ще бъдат получени в първия работен ден, т.е. понеделник.

Неуспешен опит за доставка

Ако куриерът не успее да достави Вашата пратка, ще опита отново. Ако и вторият опит е неуспешен, за кратко пратката ще остане в склада на куриерската фирма и след това автоматично ще бъде върната към Сердика Център.

Мога ли да отменя или да променя поръчката си?

Обработката на Вашата поръчка започва бързо, което означава, че не можем да правим промени след нейното потвърждаване. Това включва промяна на адреса или начина на доставка.

Въпреки това, e възможно да отмените поръчката и да направите нова, тъй като предвиждаме определен гратисен период след потвърждаване на поръчката.

Можете да отмените поръчката до 2 часа от получаване на имейл от наша страна за направена поръчка, като се свържете с нас на телефон +359 2 495 21 21 или по имейл на: maria.yotova@nepirockcastle.com или martina.lekova@nepirockcastle.com

При доставка купувачът има право да откаже и върне поръчката. В този случай купувачът допълнително заплаща разходите за връщането.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php7.1/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20160303/xmlrpc.so' - /usr/local/php7.1/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20160303/xmlrpc.so: cannot open shared object file: No such file or directory

Filename: Unknown

Line Number: 0