Твоят билет до Доминикана

Знаеш ли, че фламингото дължи розовия цвят на храната си?

А знаеш ли коя е родината на бачата – музика изтъкана от страст?

Подсказваме - перленобели плажове, небесносиня вода, забележителна природа, съблазнителни нощи…. това е Доминикана. Сердика Център ти предлага шанса да отлетиш до там само за 150 лв. Как? Много просто, пазарувай за 150 лв. или повече в един ден, в който е и да е от магазините на Сердика Център и пусни един талон в специалната ни урна на бюро Информация. Още на 19 април ще разбереш дали си големия късметлия, който ще открие цветовете на Доминикана.

Още по-страхотно е, че кралицата на Карибския басейн ще те очаква между 03 и 14 май в пълния си блясък, когато всички тук още ще си мечтаем за плаж, море и слънце.  Пазарувай в Сердика Център и играй. Билетът и хотелът е от тях, а страхотното настроение – от теб. Bon voyage!

Официални правила

В момента

Sales

Sales

Пазарувай в Сердик аЦентър между 60и 26 януари и може да спечелиш шопинг за 600лв. в компанията на модните гурута Кристиян Пижов и Мария Георгиева.

Предстоящи

Serdika Center Street Workout Competition 2020

Serdika Center Street Workout Competition 2020

Готови ли сте за подновяване на състезанията?Клубът по гимнастика и стрийт фитнес „STREET WORKOUT BULGARIA” организира на 25 януари 2020г. в „СЕРДИКА ЦЕНТЪР“ третия до сега турнир по стрийт фитнес...